Hade du sex med chefen i natt?

Så här tolkar du dina drömmar

RELATIONER

Har du en partner men drömmer att du rullar runt i höet med chefen? Var bara lugn, det behöver inte betyda att du vill vara otrogen.

Brittiska Cosmopolitan har utvecklat en guide för dig med sexdrömmar.

Många kvinnor har erotiska drömmar om nätterna. Vissa är mer verklighetstrogna än andra.

Vi drömmer om sex med chefen, kändisar eller kanske flera personer samtidigt. Men en sak i drömmen, kan betyda en annan i verkligheten.

Det betyder sexdrömmarna

Sex med en kändis:

Kanske känner du dig lite åsidosatt av din partner.

Om du är singel kan det röra sig om en önskedröm om sex utan förpliktelser. Det kan också vara så att ditt val av kändis i drömmen, säger dig något om vad du söker hos en partner.

Sex med chefen:

Oftast har drömmen mer att göra med din arbetssituation än med att du är intresserad av sexuellt umgänge med din chef.

Drömmen kan betyda att du är alltför upptagen av ditt arbete och att du kanske tillbringar för mycket av din tid på jobbet.

Sex med en främling:

Han du sex med en främling, kan det vara ett undermedvetet sätt att säga dig vad du värdesätter hos en partner.

Troligtvis är du singel om du har den här drömmen, eller så kanske du inte är nöjd med ditt nuvarande förhållande.

Gruppsex:

Om du är ordentligt upphetsad i drömmen, är den kopplad till dina fantasier och lust. Om drömmen är diffus kan det tyda på att du är intresserad av att knyta band med en speciell grupp, karriärsmässigt eller privat.

Sex med en annan kvinna:

Det betyder inte automatiskt att du är lesbisk. Det är en vanlig kvinnlig fantasi och kan symoblisera en önskan om att få orgasm utan att behöva förklara för mannen hur han ska göra.

Sex med en tidigare partner:

Drömmen betyder ofta att du mentalt får tillbaka i tiden. Kanske har du inte frigjort dig helt från ditt tidigare förhållande. Om brytningen var smärtsam kan det finnas sår som inte riktigt läkt. Du bör konfrontera dessa känslor för att komma tillrätta med problemet.

aftonbladet.se