Tre tuffa brudar i lyxfodral

Kikki, Bettan och Lotta visar vinterns festmode

1 av 2 | Foto: Thomas Johansson
Kikki: Stretchskjorta med guldränder, Sisley, 599 kronor. Under ett paljettlinne, från Indiska, 399 kronor. Guldmönstrad polyesterbyxa, H&M, 298 kronor. Elisabeth: Tubtopp med paljetter, Kik, 498 kronor. Satinbyxa med pärlbrodyr, Divided/H&M, 349 kronor. Paljettbroderat skärp med bjällror, Indiska, 149 kronor. Bronshalsband med tofs, Pilgrim, 850 kronor. Lotta: Champagnefärgad sidenblus med trumpetärm, Kik, 2098 kronor. Vadlång spetskjol, Kik, 1498 kronor. Guldfärgade creoler, Zanzlöza Zmycken, 198 kronor. Nätstrumpbyxor, Twilfit, 75 kronor. Rödglittriga slingbackskor, Blueway, 350 kronor.
RELATIONER

Glitter, glamour och paljetter.

Det sprakar om vinterns festmode.

Vi lät tre av Sveriges populäraste schlagerstjärnor välja bland de lyxigaste kläderna – utan att behöva tänka på plånboken.

Kikki Danielsson, Elisabeth Andreassen och Lotta Engberg. Tre schlagerproffs som vet hur de ska klä sig när det är fest. De vet också att det krävs mer än en bra låt för att väcka uppmärksamhet i musikbranchen. Vem kommer någonsin att glömma trions gummidräkter i schlagerfestivalen tidigare i år. Inte jag i alla fall.

Årets festmode är mer glamour-öst än någonsin. Det är som gjort för att gå på premiärer och cocktailparty i. Det finns flera olika trender att välja mellan. Spets,

läder, skrynklat eller siden.

Kläderna Kikki, Bettan och Lotta visar på de här sidorna är delvis i prisklasser man bara kan drömma om, och tanken har varit just att för en gångs skull låta festfantasin strunta i vad plånboken säger. Låt dig inspireras.

Svart är färgen som gäller tillsammans med blodrött, guld och beige toner. Långa klänningar samsas med vadkorta, kvinnliga kjolar och finbyxor tillsammans med glittriga toppar.

Festkläder ska spegla ens personlighet. Du ska känna dig fin, men ändå bekväm. Gärna som festens drottning.

Vissa fester glömmer man aldrig. Så är det med festkläder också. Kläderna gör festen och inte tvärtom. Varför sparar man annars festkläderna längst av alla plagg i garderoben? För att man har trevliga minnen tillsammans med dem, naturligtvis. De hänger där i garderoben och väntar på nästa partaj. Festa mer!

Så blir du snyggast på festen

Agneta Elmegård