Läsare, här är alla era drömpartners!

25 000 deltog i Söndags egen undersökning

1 av 4
RICHARD medelålderns älskling.
RELATIONER

Nu kan Aftonbladet Söndag avslöja sina läsares hemliga kärleksdrömmar om kändisar.

Vi lät våra läsare rösta på nätet om vem de helst skulle föredra som livskamrat, älskare/älskarinna eller vilja ha ett one night stand med. 24 152 personer svarade på frågorna.

Det visade att svenska kändisar stod sig bra i konkurrens med de utländska.

Att Britney Spears toppar de yngsta männens lista över drömfruar är kanske ingen sensation, men att Pernilla Wahlgren kommer på tredje plats är mer överraskande. Med sina 35 år skulle hon kunna vara deras mor, eller så är det så att den gamla klyschan stämmer – ”åldern spelar ingen roll”. För mormor och farmor drömmer nämligen om Zlatan Ibrahimovic och farfar och morfar om Britney Spears. Gränsöverskridande.

Zlatan delar en hedersam andraplats med Lasse Berghagen när det gäller kvinnor 66+ och deras one night stand-önskepartner. Håll i hatten! Först på den listan kommer George W Bush, en annan överraskning.

Brad Pitt och Mikael Persbrandt får många yngre kvinnors hjärtan i brand. Jennifer Lopez, Britney Spears och Carola Häggkvist går hem hos männen. Richard Gere är favorit hos medelålders kvinnor som har filmen ”En officer och gentleman” i nostalgiskt minne. Och de allra yngsta männen och de äldsta manliga läsarna delar uppfattningen om den optimala drömkvinnan att dela säng med – Britney Spears.

Agneta Elmegård

ARTIKELN HANDLAR OM