Tv-stjärnan: Jag glömde att äta

RELATIONER

Resereportern Linda Isacsson var så nervös på första dejten med pojkvännen Erik Wingfors att hon glömde bort att äta.

Hos nykära försvinner helt enkelt tankarna på mat.

Foto: Björn Elgstrand
MATEN BLEV KALL När resereportern Linda Isacsson och pojkvännen Erik Wingfors var på sina första dejter hade de så mycket att säga varandra att maten stod och kallnade. ”Man liksom glömmer bort att äta”, säger hon.

Linda Isacsson, resereporter i tv-programmet När & fjärran, träffade sin Erik Wingfors, före detta tävlande i Villa Medusa, för tre år sedan.

– På mina första dejter med Erik pratade jag så fruktansvärt mycket att maten var kall när jag skulle äta. Man har så mycket att säga till varandra att man liksom glömmer bort att äta, säger hon.

Tänkte bara på Erik

Hon berättar att hon i förälskelsestadiet tänker på den person som är föremål för kärleken till hundra procent.

– Jag hinner inte fundera på mat, jag tänker ju bara på den som jag är förälskad i, säger hon och skrattar.

Linda berättar att hon och Erik fortfarande är som nyförälskade och att de knappast kompenserat bristen på mat i början av förhållandet.

– Folk brukar ju gå upp i vikt när de varit tillsammans ett tag. Men kollar man på Erik och mig så är vi oss lika efter tre år.

Till skillnad från många andra har Linda tappat matlusten även när förhållanden gått i kras.

– Jag har aldrig sett mat som tröst, däremot är det en social grej. Nu när jag reser mycket så är det extra roligt att komma hem och laga en god middag och sitta och prata om allt som hänt.

Långa promenader

Men Linda Isacsson håller sig inte bara i trim med kärlek, hon motionerar fyra till fem gånger i veckan.

– Jag är mån om att ta långa, långa promenader för att få syre. Om man inte får frisk luft tror jag att man blir konstig i huvudet, säger hon.

Frida Johansson