”Mina barn är viktigast”

RELATIONER

Gladys trivs med friheten i att vara singel.

Den lediga tiden går åt till att umgås med barnen.

Ute på krogen får vännerna all hennes uppmärksamhet.

Foto: Mikael Gustavsen
mammasingel. ”Nu har jag bara mig själv och barnen att tänka på. Jag värnar om min frihet, då är det dumt att involvera sig”, säger Gladys del Pilar.

Gladys del Pilar, sångerska i Afrodite, har varit singel i drygt 4 år, innan dess levde hon med sina barns pappa i 3 år.

Med två barn på 6 och 7 år och ett krävande jobb som sångerska tycker hon inte att tiden räcker till för något förhållande.

– Under den tid som blir över vill jag vila och träffa kompisar. Det skulle vara svårt att ha ytterligare någon att engagera sig i. Jag har försökt dejta och har träffat en del trevliga killar, men det har inte fungerat. Jag trivs helt enkelt för bra med mitt singelliv.

Att kunna lägga upp sin tid som hon vill är någonting Gladys värderar högt.

– Nu har jag bara mig själv och barnen att tänka på. Jag värnar om min frihet, då är det dumt att involvera sig. Nackdelen med att vara singel är att det är ensamt ibland, det skulle vara roligt att ha någon att mysa med. Men istället för att tänka på det så ägnar jag tiden åt barnen och försöker vara en bra förälder.

Att ge barnen en trygghet är högsta prioritering för Gladys, därför vill hon inte ge sig in i några korta relationer.

– Jag vill att mina barn ska kunna känna att de har en framtid med personen i fråga.

Ibland händer det att hon stannar kvar ute på krogen efter någon spelning, men inte för att ragga utan för att passa på att umgås med sina vänner.

– Det är inte många som raggar på mig, killarna är ofta fega och måste ha lite under västen för att våga sig fram.

I en framtida man söker Gladys en person med ett eget liv och egna intressen. Han får gärna tycka om musik och jobba i branschen, men det är inget måste.

– Min erfarenhet är att det blir mycket krockar om man inte är i samma bransch. Man jobbar så olika tider, vilket ofta skapar konflikter.

– Det är viktigt att han är snäll och gillar barn. Det underlättar om han har barn själv eftersom det ökar förståelsen.

Mammasingeln

Gladys del Pilar, sångerska:

Elin Johnsson