5 plus till Zeta-Jones blåsa

Men Thelma & Louise får bakläxa av designern Camilla Thulin

1 av 2 | Foto: reuters
kvällens vinnare Catherine Zeta-Jones i en specialsydd, svart blåsa och fin frisyr. Zeta-Jones kammade hem en oscarsstatyett för bästa kvinnliga biroll.
RELATIONER

Höggravida och stolta mamman Catherine Zeta-Jones är snyggast på röda mattan.

Det tycker Aftonbladets modeexpert Camilla Thulin och utdelar högsta betyg.

Sämst lyckas ”Thelma & Louise”-duon Geena Davis och Susan Sarandon.

– De normalt sett tjusiga kvinnorna ser tragiska ut, kommenterar Camilla Thulin.

Catherine Zeta-Jones ska föda sitt andra barn inom två veckor. Aftonbladet har tidigare skrivit om stjärnan som inte lämnar något åt slumpen. Av rädsla för en för tidig nedkomst tog hon med sig en ambulans att vänta utanför festen, samt en läkare och barnmorska att hålla öga på henne en bit bort i publiken.

Lika minutiöst tycks hon ha förberett sin entré på röda mattan.

I en mörk chiffongklänning med påstrukna paljetter och inflikade spetsar gjorde hon dundersuccé – som vanligt.

– Hon är snyggare än någonsin, ser helt klart ballast ut. Det är roligt med någon som vågar vara superglamorös. Hon anstränger sig verkligen för att vara filmstjärna, säger designern Camilla Thulin.

Även Kathy Bates och Julianne Moore får högsta betyg. Bates för sin ungdomliga look i helsiden-duchessklänning och Moore för den smaragdgröna 50-talsblåsan.

– Grönt ser jättesnyggt ut mot det röda håret och den vita huden.

Dålig passform

Av respekt för världsläget valde många stjärnor att tona ner på glamouren. Klänningarna var smakfulla och gjorde inte särskilt mycket väsen av sig.

Men ”Thelma & Louise”, Geena Davis och Susan Sarandon, får bakläxa för sina blåsor. Passformen är dålig, menar Camilla Thulin.

– De borde ta hjälp av någon som kan packa in dem på ett snyggt sätt. De här normalt sett tjusiga kvinnorna ser väldigt tragiska ut, säger hon.

Kolla in oscarsmodet!

Hanna Blanksvärd