”Vaktbolaget kom och vi fick betala 1 500 kronor”

RELATIONER

Hon mådde illa under hela bröllopsdagen.

På grund av graviditeten låtsades hon dricka alkohol på festen.

Illamåendet och en full gäst satte stopp för en romantisk bröllopsnatt.

Foto: Stefan Mattsson
David och Jenny Grewdahls äktenskap överlevde missödet på bröllopet.”Trots allt var det en fantastisk dag”, säger paret som i dag har sonen Benjamin.

” Tre–fyra veckor innan bröllopet fick vi veta att jag var gravid. Jag mådde illa hela dagen och gick omkring på festen och låtsades dricka alkohol för att ingen skulle märka någonting. Under middagen åt alla av maten utom jag. När festen var slut gick jag till vårt hotell som låg i närheten. Daniel var kvar och kollade så att alla fönster var stängda och att ingen var kvar. När han låste dörren gick larmet. Orsaken var att handikapptoaletten var låst och därinne låg en kompis till oss som var jättefull och hade somnat. (När han sedan skulle gå och lägga sig lyckades han gå in i fel rum och lägga sig i fel säng där en av mina väninnor låg.) Vaktbolaget kom och vi fick senare betala en avgift på 1 500 kronor för det.

Under tiden låg jag i hotellsviten och blev mer och mer irriterad för att Daniel dröjde så länge.

Han kom dit efter ett bra tag, men det blev ingen fullbordad bröllopsnatt då. Vi var nog ganska inställda på att det inte skulle bli något då jag inte mådde så bra. Eftersom jag visste att jag var med barn så tänkte jag mest på det under hela bröllopsdagen och var lite lätt ofokuserad. Trots allt var det ändå en fantastisk dag!”

ARTIKELN HANDLAR OM