För lat för sex?

20 heta tips: Så väcker du lusten efter semestern

RELATIONER

Semestern är slut och den stressiga vardagen börjar rulla igång igen. Allt fler par upplever att de varken har tid eller ork över för sex. Men en ny bok ger nu tips på hur latmaskar enkelt kan få fart på sexlivet.

Foto: Getty
”Sex blir bara tråkigt om du är tråkig. Även den värsta latmasken kan öka njutningen genom att skaffa de rätta kunskaperna.”

DIIS (Dubbel Inkomst Inget Sex) – så kallas den nya sortens par som är så upptagna av att göra karriär att de inte har tid för sex. Och de blir allt fler, enligt den engelska tidningen the Mirror. Mindre än en tredjedel av de brittiska kvinnorna har sex lika ofta som det nationella genomsnittet, minst två gånger i veckan. Hela 43 procent har problem som låg sexlust och svårt att få orgasm.

”Alla kan ha bra sex med de rätta kunskaperna”

– De vanligaste klagomålen i sovrummet är att partnern är för lat, att sex är tråkigt och klassikern den ”försvunna” orgasmen. Det är egentligen inte så konstigt med tanke på att de flesta av oss inte orkar ge hundra procent i sängen, säger Anita Naik författare till ”The Lazy Girl´s Guide To Sex” till the Mirror.

I boken ger hon tips på genvägar till bra sex utan alltför stor ansträngning. Genom några enkla knep kan till och med den som helt har tappat lusten få fart på sexlivet igen.

– Sex blir bara tråkigt om du är tråkig. Även den värsta latmasken kan öka sin sexuella njutning genom att skaffa de rätta kunskaperna, säger Anita.

Så får du fart på sexlivet

Definitionen på bra sex är olika för alla människor. Men det finns några enkla knep som alla kan använda för att förbättra kärlekslivet.

Foto: Andreas Lundberg
Kyss varandra Ett hederligt hångel stärker känslor av ömhet och upphetsning.

Tänd gnistan hos din partner

10 enkla tips

Jenny Lindblom

ARTIKELN HANDLAR OM