Lek fram din sexlust!

Tiden då sexleksaker var något pinsamt är förbi. I stället har de blivit en rolig del av sexlivet för många. Aftonbladet bad tre par i olika åldrar att testa några storsäljande njutningsförhöjare.

Foto: Lotte Fernvall
Allt fler vågar prova på sexleksaker. Men de flesta leksakerna är fortfarande avsedda för kvinnor. (Personerna på bilden förekommer inte i texten.)
RELATIONER

Kommentar: ”Vi tyckte ’Fjärilen’ var en extra krydda”

Över lag var det här verkligen kul. Det tyckte vi båda två. Det var mest grejer till Elin, men det är ju lika tändande för mig att se henne upphetsad, säger Patrik.

Fjärilen var skön för båda, eftersom Patrik kände den mot sig när Elin hade den på sig under samlaget.

– Den var helt klart en extra krydda, säger Elin.

Även dildon var de båda förtjusta i. Elin tyckte att den var perfekt, eftersom den var så liten och mjuk.

– Annars tycker jag att sådana lätt blir lite för stora.

Att använda den vaginalt tillsammans med glidmedlet tyckte hon var en fantastisk känsla. Över huvud taget var glidmedlet en riktig höjdare. Ingen av dem hade provat glidmedel förut, men båda tyckte att känslan blev mycket intensivare.

Smidigare och skönare, tyckte Elin, trots att hon aldrig har problem själv med att bli fuktig. Och för Patrik förhöjde det också känslan.

Fingervibratorn använde Elin först själv, utan att bli imponerad. Bättre blev det när Patrik använde den under förspelet.

– Över huvud taget var alla grejer roliga att prova på, och självklart kommer vi att använda dem igen. Men inte alltid, i vissa lägen blir det lite krystat med sexleksaker. n

Patrik, 25, och Elin, 20, testade:

Känns det pinsamt?

Om du föredrar att shoppa på internet finns flera bra sajter. Här är några:

Sofia Wadensjö Karén