Sådan är du: Här kollar du resultatet

RELATIONER
Foto: Gettyimages/Stone

Flest a:

Ung vuxen

Att vara ung vuxen är att vara i en skön ålder. Du är barnslig, men kan överraska med att vara riktigt ansvarstagande. Fast du går fortfarande hellre i något spektakulärt än bekvämt och storhandlar oftast på Seven Eleven.

+ livet leker, tiden går fort och du prioriterar ditt sociala liv framför plikter.

- Att ha många bollar i luften kan göra livet mer rörigt än tillfredsställande.

Flest b:

Medelålders

Du är en person som fattar kloka beslut och ses av din omgivning som en vettig människa med fötterna på jorden. Oändliga krogrundor är inget för dig. Hellre umgås du med några få nära vänner och lyxar till med massage eller en riktigt vällagad middag.

+ Du har hittat en bra balans i livet.

- Det kan bli lite väl duktigt ibland, både för dig och din omgivning.

Flest c:

Senior

Du är raka motsatsen till äventyrlig. Biljetter bokas i god tid före avresa, du handlar helst i samma butik för att inte missa bonusen och föredrar en utflykt till parken framför ballongflygning. Du betraktar dina medmänniskor med förundran. Hur kan man missa tåget eller få slut på pengar i mitten av månaden? Det är ju bara att planera ordentligt!

+ Du är en avspänd person som följer ditt eget huvud istället för att jaga det senaste i modevärlden.

- Livet blir lätt inrutat och oflexibelt.

Flest d:

Tonåring

Du är personen som lägger plikterna åt sidan och tar en helkväll framför dataspelet istället. Du lämnar disken åt andra för att såsa med kompisarna, vill vara universums vackraste och rymma med en kändis. Kort sagt, du är en fulländad tonåring.

+ Det är toppenkul att vara en oansvarig ton-åring.

- Det är inte alltid populärt när ens fysiska ålder är 45.