Stjärnorna som älskar stiletter

1 av 3 | Foto: AP
Jennifer Lopez älskar platåskor.
RELATIONER

Höga klackar är sexigt, det tycker åtminstone megastjärnorna Mariah Carey, Jennifer Lopez och Kylie Minouge. Kanske beror det på att ingen av dem är speciellt lång, men de har alltid klackar på minst 10 och 14 centimeter.

Maria Carey är så galen i skor att hon ofta köper flera par av varje sort. Helst ska de ha de rätta detaljerna, som brilljanter eller fjärilar. Inte ens när hon är hemma tar Mariah av sig stiletterna. Hennes ”mysdress” är ett lårkort silkesnattlinne och tofflor med tio centimeters klackar, skriver Berlingske Tidende.

15 cm kork

Latino-stjärnan Jennifer Lopez är också förtjust i stiletter och sandaletter. Vare sig hon är klädd i träningsoverall, minikjol eller jeans har hon alltid höga klackar i olika varianter. J.Lo är som mest galen i platåskor, helst från Valentino. Hennes skostil har blivit så populär att amerikanska skotillverkare nu har börjat designa en speciell ”Jennifer Lopez-sko”, så att fansen också ska kunna uppleva hur det är att kliva omkring med 15 centimeter kork under fötterna.

Posh tvingas operera fötterna

Skådespelerskan Sarah Jessika Parker är minst lika galen i skor som hennes rollfigur Carrie i ”Sex and the City” . Till och med när hon var höggravid sågs hon i ett par skyhöga Manolo Blahniks.

Victoria ”Posh” Beckham har gått så mycket i stilettklackar och spetsiga tår att hennes fötter deformerats. Hon måste nu genomgå en operation för att räta ut tårna.