Så får du honom att orka en gång till

Nya kärleksskolan! Del 1

RELATIONER

Kärleksakten är över. Nöjda och tillfredsställda ligger ni bredvid varandra. Kvinnan vill gärna prata, kela eller bara vara nära. Med ett grymt vänder mannen på sig. Och somnar. Men det går att göra något åt det. Med taosex.

 T aoisterna uppmärksammade problemet redan för tretusen år sedan. Och fann en lösning. Ändå är det nästan inga i västvärlden som känner till deras enkla övningar och revolutionerande resultat.

I den nyutkomna boken ”Vägen till orgasm” (Richters förlag) får vi chansen att ta del av de välbeprövade och tusenåriga kunskaperna.

Genom särskilda övningar lär sig männen att kontrollera utlösningen, samtidigt som både de och kvinnorna blir mångorgastiska – får flera orgasmer i rad.

Steg ett för dig som vill nå de nya orgasmerna är att hitta en ny sexmuskel, den så kallade pc-muskeln. Den sitter i området kring könsorganen på både män och kvinnor.

Den muskeln underlättar för kvinnan att få multipla orgasmer, och mannen skulle inte över huvud taget kunna skilja orgasmen från utlösningen utan den.

Hur man hittar den?

Försök att bryta av strålen nästa gång du kissar. När du väl har lokaliserat muskeln genom att få stopp på strålen är det lätt att träna den genom knipövningar när som helst var som helst (ja, det är samma muskel som alla kvinnor övar efter förlossningen).

Exakt hur männen respektive kvinnorna ska använda pc-muskeln för att nå de mångorgastiska höjderna utvecklar vi i del två respektive tre i denna serie.

Ett annat viktigt steg på din väg mot att bli mångorgastisk – och som är detsamma för båda könen – är att lära sig att cirkulera energi i kroppen. Genom att cirkulera energin blir orgasmen nämligen intensivare.

Lika viktigt är dock att ni vågar visa varandra vad ni tycker är skönast.

Utan de rätta smekningarna är det svårt att bli mångorgastisk. I del två och tre av vår orgasmskola avslöjar vi sedan hur kvinnan respektive mannen konkret ska göra för att lära sig hemligheterna bakom taoisternas många och långa orgasmer.

Det här är taosex

Liten ordlista

Sofia Wadensjö Karén

ARTIKELN HANDLAR OM