... och så laddar han om

RELATIONER

Vill du få många orgasmer i rad? Och dessutom bli pigg av sex? I så fall är taosex något för dig.

Varför undvika utlösning?

Fördelarna är många. För det första kan du få fler orgasmer. För det andra blir orgasmerna skönare och kraftigare. För det tredje blir du piggare, eftersom själva utlösningen dränerar kroppen på energi.

Hur undvika utlösningen?

När det bara är några sekunder kvar till orgasm - avbryt stimuleringen. Andas långsammare och djupare. Tryck högst upp eller längst ner på penis. Spänn pc-muskeln. Rikta den sexuella energin uppåt, bort från penis.

Hur får du orgasm sen?

Fortsätt att smeka lite längre för var gång, så att du stannar upp allt närmre och närmre den kritiska punkten. Till sist kommer du att känna små sammandragningar i könsorganen. Sluta när du känt de orgasmerna flera gånger utan att få utlösning. Även om de här orgasmerna känns tama till en början - håll ut. När du väl lärt dig detta ordentligt lär du knappast sakna de gamla "skvätt"-orgasmerna.

Hur känns det?

När du tränat så att du får multipla orgasmer kommer den första orgasmen att kännas som en våg, som istället för att nå utlösning, sveps med i en ännu större våg. Och så vidare.

Hur tänker jag?

Mångorgastiska män beskriver det som att de måste slappna av precis när de är på väg att få orgasm. Känslan är att "falla tillbaka" i orgasmen i stället för att "falla framåt" i utlösningen.