”Det var en helt otrolig upplevelse”

Karin och Niklas prövade taosex för första gången

RELATIONER

I en vecka testade Karin och Niklas att ha sex på taovis.

- Det var verkligen häftigt, säger Niklas.

Njutningen varade längre. Och var starkare.

Foto: Jean-Claude Marlaud/Photoalto
I boken ”VÄgen till orgasm” finns radexempel på atosex. Paret på bilden har inget med artikelns innehåll att göra.

Att på bara en vecka lära sig att få orgasm utan utlösningar är nog omöjligt. Men Niklas gjorde ett seriöst försök.

- Och det funkade nästan, säger han.

I stället för att fokusera alla tankar och all energi på könsorganen försökte Niklas och Karin cirkulera energi, precis som det stod i boken.

Dessutom djupandades de, så som taoisterna förespråkar.

- Det gjorde att njutningen kändes i hela kroppen. Det var som ett rus som gick runt i kroppen, som en kittlande känsla. Jag har i alla fall aldrig förr njutit så mycket av det som föregår själva orgasmen, säger Karin.

Över huvud taget upplevde båda att sexakten var lugnare och mer avspänd än annars. Jakten på orgasm överskuggades av att i stället uppleva varandra så mycket som möjligt.

- Eftersom jag försökte få orgasm, men inte utlösning, fokuserade jag på andra saker än vanligtvis. Det gjorde att själva stegringen mot orgasmen var mycket större, längre och intensivare. Det var helt enkelt skönare under längre tid, säger Niklas.

En gång tidigare har Niklas testat något liknande. Han hade läst att man kunde få orgasm utan utlösning om han tryckte på pc-muskeln samtidigt som det gick för honom. Han testade. Och lyckades.

Positivt att ta på sig själv

- Det var en helt otrolig upplevelse. Jag blev helt chockad. Så häftigt var det. Dessutom kunde man ju fortsätta med en gång.

Men det helhetstänk som de fått via boken "Vägen till orgasm" saknade de då. Därför blev det inte av att de testade fler gånger.

Karin tyckte att de många övningarna i boken var bra. Även om hon är långt ifrån pryd blev hon positivt överraskad av övningen som gick ut på att ta på sig själv överallt.

- Det var verkligen bra. Om man inte lär känna sig själv kan det aldrig bli bra.

Visst kunde boken bitvis vara lite flummig. Det tycker de båda två, men kontentan tog de verkligen till sig. Att ge upp tao-sex efter bara en vecka har de därför inga som helst planer på.

- Nej, nu kommer vi att köra hårt på det här, säger Niklas.

Karin håller med.

- Utan tvekan. Kan man få det vanliga sexlivet till att bli något sånt här är det ju hur bra som helst, säger hon.

Sofia Wadensjö Karén

ARTIKELN HANDLAR OM