”Så har vi opererat oss”

Hollywood- stjärnorna avslöjar sina ingrepp

1 av 4 | Foto: AP
Pamela Anderson 1999 gick Pamela ut med att hon tagit bort sina silikoninlägg. Men snart var hon och implantaten återförenade igen. 2003 är hennes bröst större än någonsin.
RELATIONER

Bröstförstoringar, näsoperationer och fettsugningar – nu avslöjar stjärnorna vilka ingrepp de har gjort och varför. Kändisar du alltid har misstänkt att de var opererade, och några du inte hade en aning om berättar öppet om fåfängan, smärtan och besattheten av att vara perfekt.

– Fåfänga, det är helt enkelt fåfänga, säger ”Alla älskar Raymond”-stjärnan Patricia Heaton, 45, till People. Efter sitt fjärde barn bestämde hon sig för att operera magen och brösten.

– Efter fyra kejsarsnitt såg min mage ut som en världskarta. Mina bröst hängde ner på magen efter all amning och brötsvårtorna var som tallrikar.

Orättvist

I Beverly Hills finns det en plastikkirurg på 500 invånare, och det är ingen brist på kunder. Däremot är det inte så många som vill erkänna att de har opererat sig. Något som Patricia Heaton tycker är löjligt.

– Det är bättre att vara ärlig. Mycket i Hollywood är inte vad det ser ut att vara. Jag får massor av hjälp från stylister, frisörer och sminköser när jag ska synas offentligt, säger skådespelerskan och fortsätter:

– Det är orättvist att kvinnor ska jämföra sig med kändisar. Det de ser på film och TV stämmer inte med verkligheten.

Andra stjärnor som talar ut i People är Sharon Osbourne och Jamie Lee Curtis.

– Om något stör dig med ditt utseende är det bara att ändra det. Det kommer att få dig att må bättre, säger Sharon Osbourne, 50.

”Som en natt med en yxmördare”

Hennes första operation var en ansiktslyftning, och hon berättar att det gjorde fruktansvärt ont.

– Det var som att tillbringa en natt med en yxmördare.

Trots smärtan tyckte Sharon att det var värt besväret och nu har hon opererat nästan hela kroppen, bland annat magen, benen och bröstvårtorna. Nästa ingrepp är att ta bort gäddhänget på armarna. Det har till och med gått så långt att hennes barn har bett henne sluta. Men Sharon berättar att det redan var för sent, det var som ”att öppna Pandoras box”.

– Ozzy har sagt att när man väl har skaffat en tatuering så vill man bara ha fler. Jag tror att det är på samma sätt med plastikkirurgi. Om man är nöjd med resultatet, så trycker man på knappen igen och igen och igen. Jag hoppas att jag kommer att kunna sluta innan det är för sent.

”Jag såg värre ut”

En person som är missnöjd med sina ingrepp är Jamie Lee Curtis. Hon såg värre ut och mådde dessutom sämre efter operationerna, berättar hon för People.

– Det enda som funkar är att acceptera sig själv, säger hon.

För att visa ett gott exempel poserade Jamie Lee Curtis osminkad och i bara underkläderna i tidningen More förra året.

– Folk tror att det finns en enkel lösning på allting. Så är det inte.

Bildextra

Jenny Lindblom