”Jag tog mod till mig och ringde”

Foto: Mikael Gustavsen
TOG FEL — BLEV RÄTT. Till och med Thomas Cedervalls barn tog miste. Alla trodde att Susanne Suokko Larsson var en kvinna som de kände – därför började de prata med henne.”En miss som jag är otroligt glad för”, säger Thomas Cedervall idag. Tack till Västertorps sim- och idrottshall.
RELATIONER

När Thomas Cedervall såg kompisens sambo stå i fiket på simhallen gick han fram för att snacka lite.

Men tog fel på person.

- När man ser någon i baddräkt, blöt i håret, lite bakifrån är det lätt att ta fel. Jag minns att jag tänkte "det här blev ju hur fel som helst", säger han.

Men den känslan varade inte länge. Väldigt snart var han tvärtom glad över att ha tagit fel.

- Ja, annars hade jag ju aldrig gått fram. Och hon var hur trevlig som helst.

Susanne Suokko Larsson å sin sida hade redan så smått hunnit spana in Thomas.

- Jag såg när han hoppade i plurret med sina döttrar. Och jag minns att jag tänkte "vilken kille".

De småpratade en stund. Susanne bodde i Söråker, där Thomas bott tidigare, så de pratade lite om vilken gata hon bodde på.

- Och jag sade väl vad jag hette i förnamn också. Sedan badade vi lite tillsammans med barnen, men så var han tvungen att rusa till sitt jobb. Och jag hade inte ens tagit reda på vad han hette.

Men det gick inte mer än ett par veckor så hade Susanne ett meddelande på telefonsvararen från "killen som du träffade i simhallen".

- Jag hade gjort lite detektivarbete. Och tog till slut mod till mig och ringde - efter många om och men. Jag som aldrig lämnat meddelande på en telefonsvarare varken förr eller senare.

Men den här gången var det värt det - minst sagt. I dag har de varit tillsammans i fyra år, och sambo i ett par.