Var går gränsen för bilder på naket?

När blir det sexistiskt - var med i vår undersökning

RELATIONER

Är det skillnad på nakna män och nakna kvinnor?

Spelar det någon roll om modellen är sexig eller ful?

Veckorevyn låter tre rumpor göra reklam för deras justerbara stringtrosa. Är det mindre sexistiskt för att modellerna inte är trådsmala?

När tycker du att det är okej med bilder på naken hud?

Var går gränsen?

Veckorevyns reklam för stringtrosor. När Veckorevyn gör reklam för sina stringtrosor finns det plats för valkar och veck.
H&M:s julkampanj 2003. I sin julkampanj försökte H&M locka kunder att köpa underkläder med hjälp av supermodellerna Naomi Campbell, Daniela Pestova och Angie Everhart.
Byggnads annonskampanj. Fackförbundet ”Byggnads” använder en avklädd man i Anna Nicole Smith pose för att protestera mot att gästarbetare utnyttjas.
Anna Nicole Smith i H&M-reklam. Sexsymbolen Anna Nicole Smith skulle sälja underkläder för H&M.
Bild: Slitz omslag med Linda Rosing. Big Brother-stjärnan Linda Rosing är en av de som har vikt ut sig i magasinet Slitz.
Cafés omslag med Pernilla Wahlgren. Pernilla Wahlgren motiverade sitt utvik med att hon ville visa att kvinnor kan var snygga trots att de är 33 år och har fött tre barn.
Omslaget av Britt-Marie Trensmars bok ”Mangrant”. I boken ”Mangrant” porträtterar fotografen Britt Marie Trensmar nakna män i feminina poser.
AIK:s annons inför matchen mot Hammarby. AIK Hockey piskar upp stämningen inför derbyt mot Hammarby genom att visa en bild av en Hammarbyspelare med stringtrosa.