Låt bilen stå när det går

Sexexperten Olle Waller ger sina bästa bilsextips

1 av 2
Olle Waller, sexualrådgivare.
RELATIONER

-Bilen är uppenbarligen ett bra ställe att ha sex på. Det är en modern klassiker, säger sexualupplysaren Olle Waller till aftonbladet.se.

Kanske ett bra sätt att rädda ett avsomnat förhållande på?

-Nej. när man har det svårt i ett förhållande funkar nästan aldrig käcka råd som är direkt knutna till själva sexakten. Då behöver man mer tid för varandra och möjlighet att hitta tillbaka till varandra.

-Bilsex är mer de kåta, nyförälskade och otrognas plats, säger Olle och skrockar.

En liten snabbis på väg hem från jobbet!

Man kan åka fast

-Har man sex i en bil på en allmän parkering så kan det vara förargelseväckande. Annars har ju vi en ganska generös och frikostig inställning till det här i Sverige. Och är det någon som råkar få syn på en så får man väl vända bort blicken om de blir störda, säger Olle.

-Lagar som reglerar vad folk gör offentligt i sexlivet handlar mer om att man gör saker som man inte vill delta i, om någon blottar sig eller står gnider sig mot andra på tunnelbanan., säger Olle.

Inget sex eller mobilprat under färd

När man pratar om bilsex så handlar det oftast om stillastående bilar.

Det är är svårt att ge en kvinnan oralsex medan hon kör. Då kommer Trafiksäkerhetsverket att ha synpunkter.

- Om man inte bör tala i mobiltelefon när man kör, så tycker inte jag att man bör tillfredsställa sin partner. Jag tänker verkligen på mina medtrafikanter. Det här skulle jag faktiskt villa avråda ifrån, den spänning man kan tycka att man själv befinner sig i är att man utsätter andra för risker

Om man låter bilen stå så tror Olle att man klara av det mesta. Det beror på hur stor bil och hur stora människor det handlar om.

Ridställning är bäst

-Ridställning, klassikern, är nog bäst i bilen, säger Olle och låter som om han vet vad han talar om.

-Lite olika bakifrånfumlare kan funka om man får plats, missionären tror jag att man får vara väldigt småväxt för eller ha en kombi, säger Olle.

-Har man en van går allt bra, men det är lite fusk.

Vilken bil är bäst att ha sex i?

-En Bentley med skinnklädsel.

Olle tre bästa bilsexställen

Jonas Vesterdahl