Gratis är bäst

Män vill helst ha hett sex på alla hjärtans dag

Foto: ANDREAS LUNDBERG
Pank? Köp gärna en god whisky eller ett par sexiga kalsonger. Men det killarna helst vill ha är helt gratis: hett passionerat sex, enligt Aftonbladets nätundersökning.
RELATIONER

Pank på alla hjärtans dag?

Lugn, det han helst vill ha är hett passionerat sex,

enligt Aftonbladets nätundersökning.

Lägg till en flaska whisky och en sexig kalsong.

Manlig lycka i högsta potens.

Kommer ni ihåg bilden av Fredrik Ljungberg i Calvin Klein-kalsonger i julas? Den sålde slut på kalsonglager i både London, New York och Stockholm. Leveranserna har knappt hunnit i fatt efterfrågan.

Det suveräna med den nya tidens kalsonger är snittet, kroppsskuret, och materialet, elaston. En del har nästan bomullsliknande yta. Dessutom i glada färger. Rött är populärt. Enfärgat eller med ränder.

Push up för män

Kalsongfabrikanterna har sneglat på damunderklädernas material. Borta är den alltför höga bomullsinblandningen. Den känns visserligen skön mot huden, men har en benägenhet att tappa formen efter några tvättar.

De nya kalsongerna stramar åt och puffar upp där de ska. Det finns till och med baddräkter med push up. Kan vara bra i kalla vatten.

Rosorna kan vara röda, vita eller rosa. Hur mycket pengar man vill lägga ner är valfritt.

Något långstjälkat och vasstaggat brukar sitta bra och kostar under hundra kronor.

Dyraste whiskyn

Whisky kan kosta skjortan. Rariteten, Bowmore, single malt som lagrats i 37 år, kostar 12 500 kr. Det finns bara 300 flaskor av den kalibern på marknaden. En så kallad Single Cask, lagrad i ett speciellt fat från ett visst år. En Rolls Royce-flaska för besuttna och få förunnat att njuta av. Å andra sidan kan du få en helt anständig whisky för ett par hundringar. Det är ju omtanken som räknas.

Annars räcker det med dig själv. Du behöver inte ens ha kläder på dig.

11 sista minuten-presenter till din älskling

Whisky:

Kalsonger och bad:

Blommor:

Smått och gott:

Anita Hansson