Karl: "Sexlivet blev som en orkan i hjärnan"

RELATIONER
Foto: magnus Torle

Jag är en man på 39 år. Jag skilde mig för fem år sedan. För tre år sedan träffade jag en tjej, hon var 18 år, vacker som en sommaräng.

Passionen slog ner i mig vid första kyssen, hjärtat slog volter i kroppen.

Ville bara ha mera. Sexlivet blev som en orkan i hjärnan och tog inte slut. Efter två år tog det slut. Dels var åldersskillnaden för stor, dels hade vi olika grundvärderingar.

Hon ville gärna ha barn på en gång, jag tycker att man först utbildar sig, jobbar och sen kommer barn in i bilden. Men den underbara kvinnan gjorde tvärtom, hon valde en annan man som hon trodde var den rätte.

Och hon blev gravid.

Det gjorde ont i mitt hjärta när hon blev gravid med en annan man, som inte kan ha älskat henne lika mycket som jag gjorde.

Vi slutade träffas under cirka tre månader, men jag kunde inte avstå från henne och vi började träffas igen under hennes graviditet. Och även när hon fått sin lilla charmiga dotter och ett år till.

Idag träffas vi inte, men jag skulle slå vad om att passionen finns där fortfarande om vi började träffas igen.

Kvinnan med de underbara rådjursögonen som man inte kunde få nog av. Kyssarna som gjorde att tiden bara stod stilla. Fyfan vad jag saknar det, denna underbara kvinna."