Caroline: Jag var frestad att ha sex med stjärnan

RELATIONER
Foto: ANDREAS LUNDBERG

Jag var i USA

med en tjejkompis. Vi åkte mest för att se mitt favoritband. Rockgruppen är världskänd och tjejer står i kö for att få chans att komma på deras efterfester.

Vi hade precis kommit in i konsertlokalen då en kille kom fram och fragade om vi var intresserade att gå backstage. Vi svarade ja. När det hade gått tio minuter av konserten, märkte jag att gitarristen gav mig blickar och jag log glatt tillbaka. I VIP-rummet kände jag en hand på min axel. Jag vände mig om och där stod gitarristen, leende. Vi började småprata. Efter en stund frågade han om jag ville följa med på efterfest på hotellet. Jag visste inte vad jag skulle svara.

Trots att jag

kände mig valdigt attraherad av honom, så hade jag ju trots allt en underbar kille. Jag tänkte pa hur jag skulle reagera om min kille följt med en tjej hem. Det hade jag absolut inte velat, så jag forklarade att "jag har en kille i Sverige". Gitarristen sa att min kille var väldigt lyckligt lottad. Trots alla snygga tjejer som fanns där så ville han ha mig. Och bara att veta det räcker gott och väl för mig. Plus, jag kan ju alltid fantisera om hur det kunnat ha varit...

Läsarberättelserna är hämtade från aftonbladet.se och namnen är fingerade.