Anna: Jag har aldrig varit så tänd

Jag gav mig av

RELATIONER

på en resa till Thailand och Australien med en väninna. Efter drygt två månader på resande fot i Thailand träffade jag och min väninna två killar från Australien.

Jag har inte under de tre år som jag har haft min pojkvän tänkt tanken att vara otrogen. Det är någonting som jag anser vara svagt och jag har inte alls varit lockad av någon annan. Kanske var det bristen på närhet eller det tropiskt sensuella klimatet, för plötsligt kom jag på mig själv med att konstant tänka på en av de australiensiska killarna. Han var lång, muskulös och solbränd och dessutom var han väldigt ödmjuk och han hade de vackraste gröna ögon som jag någonsin sett!

Vi kunde prata om allt möjligt och spenderade hela dagarna med att ligga på stranden och äta middag på någon mysig restaurang.

Jag kände en otrolig

längtan att bara ge mig hän och uppleva den där hungriga lusten som man bara känner när man precis träffat någon och smeker varandra för första gången.

En kväll hade vi druckit en del och på natten sprang vi ner och badade vid en paradisstrand. Han och jag var plötsligt själva tillsammans ute i vattnet, halvt avklädda och så nära att spänningen i luften höll på att explodera. Jag tror aldrig jag varit så tänd i hela mitt liv. Jag var ett andetag från att glömma allt hemma i Sverige och kasta mig i hans armar. Men någonstans fanns vetskapen om hur fel det skulle vara att kasta bort något som kan hålla mitt hela liv för ett kort ögonblick av lust. Med en sådan frustration så stor att jag bara ville skrika gick jag upp ur vattnet och tillbaka till vår bungalow. Jag kunde inte sova den natten, det kändes som om jag skulle spricka och under resten av resan kämpade jag med min brinnande åtrå. Nu är jag hemma och väldigt glad att jag höll mig. Mitt förhållande är något som jag vill satsa på för hela livet och nu kan jag med rent samvete älska min pojkvän.

Läsarberättelserna är hämtade från aftonbladet.se och namnen är fingerade.