Hej då, Carrie!

I natt visades sista avsnittet av kultserien Sex and the city

1 av 4
Sarah Jessica Parker - Carrie.
RELATIONER

NEW YORK

De lärde en hel värld kvinnor att det är okej att ta för sig i sängen och att det inte så dumt att vara 30+ och singel.

Efter att i sex år ha följt singelgurun Carrie och hennes tre New York-vänninor genom kärleksrelationer, otro, svek och glädje får tittarna äntligen veta hur det går.

I det senaste avsnittet som sändes i Sverige i november hade Carrie precis mött en ryskfödd konstnär. Miranda hade tagit mod till sig och berättat för Steve att det var honom hon ville ha. Charlotte var lyckligt gift med advokaten Harry och paret försökte få barn. Mansslukerskan Samantha hade under en lång tid hållit sig till en och samma man - den unga skådespelaren Smith - men hon hade fortfarande svårt att inse att de var ett par.

Inför sista avsnittet finns det fortfarande många frågetecken för hur det ska gå för de fyra kvinnorna. Kommer Charlotte att få uppleva hur det är att vara mamma? Håller det mellan Miranda och Steve? Kommer Samantha att förbli supersingel och framför allt - hur går det för Carrie? Kommer Mr Big att dyka upp i hennes liv en sista gång?

Den populära tv-serien har nu fått sitt slut i USA, men i Sverige får vi ha tålamod några månader till. Sista säsongen börjar sändas vecka 12 och först i början av maj efter ytterligare åtta avsnitt får vi reda på hur det går.

Lotta Zachrisson