Nu kryper Beckham till korset

- hustrun får diamanter och hus för 140 miljoner

1 av 2 | Foto: Steve Finn
Enad fasad Victoria och David Beckham visade upp sin allra käraste sida utanför Royal Albert Hall på måndagen. Och maken visade tydligt upp sin nyinköpta symbol för botgöring.
RELATIONER

Beckham kryper till korset - bokstavligen.

Med svindyra presenter och västvärldens mest kända symbol för botgöring kedjad runt halsen söker han hustruns förlåtelse.

I kalla kronor har älskarinnorna hittills tjänat mer - men Victoria får snart ett hus värt 140 miljoner kronor.

Här är Beckhams bot:

Ringen - en jättelik rosa diamant.

Officiellt en födelsedagspresent till ”Posh” Victorias 30-årsdag nyligen, inköpt för nästan en miljon pund. Det är lika mycket som 13 miljoner kronor - i runda slängar lika mycket som Rebecca Loos fick för att tala ut i tv.

Håret - har fallit för saxen.

Frisyren är numera kort och inbjudande len att klappa - ungefär som pälsen på en oskyldig valp. Borta är det rufs som andra kvinnor kört händerna i.

Huset - i schweiziska Verbier.

Beckham håller på att köpa ett nätt litet chatelet i vinterparadiset för 10 miljoner pund - 140 miljoner svenska kronor.

Det var i Verbier som Posh satt ensam, nödtorftligt kamouflerad i en gul keps och drack vodka nyligen. Baren hette ”Garbo” och slutsatsen var given. ”She wants to be alone” skrev skandalpressen.

Nu får Victoria ett ståndsmässigt residens att gråta ut i. Den lyxiga vinterstugan har tolv sovrum, en bubbelpool utomhus och har gått att hyra tidigare - för 32.000 pund i veckan.

Victoria sa att hon blev så glad över huset att hon bara ville gråta.

Möjligen känner hon till att det var i den privata biografen i källaren på huset som maken lär ha förfört Sarah Marbeck, en av de utpekade älskarinnorna.

Huset heter hur som helst Septieme Ciel - sjunde himlen på svenska.

Korset - i lång kedja runt halsen.

En symbol för bot så god som någon. Kanske en gardering om gåvorna inte går hem. När Becks gick på party med hustrun i går kväll dinglade ett ett moderiktigt silverkors väl synligt mitt på magen.

Detta har hänt:

Caroline Olsson