Artisten Sahlene om sina bröllopsdrömmar

”Jag vill åka jorden runt på smekmånad”

1 av 3
Anna Sahlene som brud. Prinsessklänning med snörning i livet från Cosmos, 18 000 kr. Skir krona från Bröllopsbutiken, 690 kr, halsband från Zanzlöza Zmycken och skor från Debenhams. Bukett från Dawns Blommor. Övriga klänningar från Cosmos och Bröllopsbutiken.
RELATIONER

Litet, enkelt och bara några få gäster. Så vill Anna Sahlene ha sitt eget bröllop - den dagen det är dags.

Sahlene slog igenom med dunder och brak när hon som svensk artist vann den estniska melodifestivalen 2002. Låten "Runaway" blixtrade till ordentligt på schlagerhimlen och i höst släpper Sahlene sin andra skiva.

På det privata planet är Anna förlovad med Jimmy sedan fyra år tillbaka. Även om de inte bestämt sig för när de ska gifta sig så är Anna övertygad om att hon kommer att stå brud en dag.

Hur ser ditt drömbröllop ut?

- Jag skulle vilja ha ett ganska enkelt bröllop med bara de närmaste inbjudna och några få gäster. Jag vill att det ska vara en enkelt och intim akt. Jag har en dröm om att gifta mig utomhus.

Och dina drömbröllopskläder?

- Jag vill ha en enkel vit klänning i råsiden. Rak och eventuellt med ett enkelt skärp. Jag skulle till och med kunna tänka mig att gifta mig i kostym. Jag får så mycket uppmärksamhet i mitt jobb, jag blir stylad och fixad så mycket därför vill jag att allt ska vara enkelt.

Hur vill du att er bröllopsnatt ska vara?

- Det måste vara ultraromantiskt. Jag skulle gärna tillbringa bröllopsnatten i en stor lyxig bungalow vid strandkanten på Maldiverna. Eller varför inte på en svensk herrgård?

Vart ska bröllopsresan gå?

- Den lägger jag gärna mycket pengar på. Det ska vara supermaffigt. Gärna jorden runt!

Agneta Elmegård