Så tyder du Beckhams kropp

Forskaren: En generös älskare som inte klarar av att spela spel

1 av 4 | Foto: REUTERS
Beckham väljer att sova på sidan.
RELATIONER

Filmen på Beckham som sover har visats de senaste dagarna.

Enligt en sömnforskare i tidningen Cosmopolitan avslöjar hans val av sovposition att han är en mycket generös älskare.

De senaste dagarna har besökare till National Portait Gallery i Storbritannien kunnat se en 1 timme lång film på en sovande David Beckham. Det är konstnären Sam Taylor Wood som har filmat fotbollsstjärnan när sussar sött på sidan med armen under huvudet.

I tidningen Cosmopolitan berättar doktor Samuel Dankell, att en sovställning kan säga mycket om en mans personlighet - och hur han är som partner. För tidningen reder han ut vad de olika nattliga positionerna betyder.

Att Beckham väljer att sova på sidan betyder att han antagligen är beskedlig och rationell. Beckhams egenskaper som älskare har hela världen fått ta del av de senaste veckorna. Hans sovställning avslöjar dock att han är en generös älskare. Och att han är för känslig för att spela spel - något som hustrun Victoria säkert inte håller med om.

På rygg och på mage

Om Beckham istället hade valt att somna in på rygg hade det vittnat om fåfänga. Den som ligger på rygg visar maximalt med hud och är därför ofta självsäker, menar forskaren. Det positiva är att han är öppen för nya utmaningar och det kan bli en spännande relation.

Om din man sover på mage har du antagligen träffat en passionerad person, skriver tidningen. Han är säkert framgångsrik, men kan vara något kontrollerande, vilket avslöjas av hans sätt att ”hålla om” sängen.

Den mest ömtåliga och känsliga mannen väljer att sova ihopkurad på sidan. Det får honom att känna sig tryggare. Om du dejtar mannen som sover i fosterställning måste du tydligt visa dina känslor för honom för att han ska våga satsa på er, enligt forskaren i Cosmopolitan.

Lotta Zachrisson