”Jag kommer sjunga tills jag stupar”

Anne-Lie Rydé svarade på läsarnas frågor om kärlek, melodifestivalen och vad hon gör en vanlig dag

RELATIONER

   Anne-Lie Rydé säger: hej allihopa därute i cyberland! Då börjar vi.

Per-Anders säger: Hej Anne-Lie! När började din artistkarriär? har så otroligt fina minnen till plattan, I mina rum...

   Anne-Lie Rydé säger: Hej P-A! Började sjunga med gruppen EXTRA i Gbg 1978 - vad kul att du tycker om I mina Rum - det är nämligen en platta jag själv är mycket stolt över!

Linda säger: Jag tyckte så otroligt mycket om din version av Deidres Samba. Du funderar inte på att sjunga mer visor?

   Anne-Lie Rydé säger: Hej Linda! Ska faktiskt ut på en Cornelis-turné i höst & då kommer jag att sjunga bara hans superbra material. Hoppas vi ses då!

Hannah23 säger: Du hade en jättebra låt i schlagerfestivalen. Synd att du inte kom vidare!! Hur kändes det att inte komma med i den slutliga finalen?

   Anne-Lie Rydé säger: Hej Hannah! Ärligt talat blev jag faktiskt lite sur - jag tycker att låten hade förtjänat en finalplats. Men den verkar ju ha överlevt ändå och i sommar ska vi ut på stor schlagerturné - då får jag sjunga den live.

Maria säger: Hur är det att ha bytt från punk till schalger? Saknar du rocken?

   Anne-Lie Rydé säger: Hej Maria! Jag har INTE övergett rocken - där har jag mina musikaliska rötter. Men jag är ju så nyfiken på så många olika stilar så just nu är jag inne i det förlovade schlagerlandet & trivs bra även där

Johanna säger: Hej Anne-Lie! Jag undrar om du kommer att komma och spela i Gästrikland i sommar?

   Anne-Lie Rydé säger: Hej Johanna! Jag har ännu inte fått den slutgiltiga turnéplanen för i sommar men jag hoppas verkligen vi ses. Du kan gå in på EMA-Telstar & kolla om du undrar.

Kalle säger: Varför blev du så besviken över melodifestivalen? Det var ju väldigt många som inte kom till finalen och du kom ju ändå till sista chansen?

   Anne-Lie Rydé säger: Hej Kalle! Jag blev själv lite förvånad över min reaktion men jag ville ju så gärna sjunga i Globen. Det är en enorm känsla att stå på den scenen. Men SÅ ledsen som vissa tidningar har påpekat blev jag INTE. Expressens artikel & löpsedel var totala LÖGNER!!!!!

Linna säger: Skriver du materialet på dina skivor själv? Jag tycker att du är jättebra. Kram

   Anne-Lie Rydé säger: Hej Linna! Tack för berömmet! Jag skrev mer förut men om jag verkligen känner för det så skriver jag fortfarande gärna texter.

Anna säger: hej Anne-Lie! Vad är det roligaste du gjort under din karriär?

   Anne-Lie Rydé säger: Hej Anna! Jag har fått göra så mycket som har varit helt fantastiskt roligt men om jag måste välja så får det bli krogshowen "Stulna kyssar" på Hamburger Börs 1993.

Johanna säger: Har du någon skiva pågång? I så fall vad kommer det att vara på den schlager? visor?

   Anne-Lie Rydé säger: Hej Johanna! En skiva är planerad på mitt nya skivbolag - exakt material är inte bestämt än men jag sjunger gärna en blandning av pop & schlager.

challe säger: hej ! .. hur ska en "underbar man" se ut tycker du ? :P

   Anne-Lie Rydé säger: Hej Challe! Ja, du......... Inte vet jag - numera är det enda viktiga att han har humor & är snäll!

*lysmasken* säger: Hej Anne-Lie! Hur blev du den du är idag tror då? // Lysmasken

   Anne-Lie Rydé säger: Hej Lysmasken! Livets hårda skola har format mig ganska bra, tycker jag. Utan motgångar blir man nog lite färglös som person. Det är väl därför det sprakar så om mig nuförtiden - hahaha.......

Fia säger: Har det inte varit jobbigt att vara ensamstående mamma o. samtidigt hålla liv i kariären? Vill oxå säga att Du är så

himla toppenbra! Jag brukar ha allsång med mina barn till Sånt är livet. Kram Fia

   Anne-Lie Rydé säger: Hej Fia! Tack- tack-tack!!!! Nu är det ju så att min dotter Alice har en världsbästa pappa också som jag har gemensam vårdnad tillsammans med. Så jag kallar mig inte ensamstående mamma utan ensamboende - därför har det funkat så bra. MEN - jag har också valt bort många jobb för att kunna vara mer med min dotter - jag tror på kvalitet OCH kvantitet.

Peter säger: Hej Anne-Lie!!!! Jag såg dig på 80 talet på ritz och diggade verkligen det, när får man hör det gamla rocken roll soundet igen??????

   Anne-Lie Rydé säger: Hej Peter! När du minst anar det så kommer jag tillbaka - nu som rockmormor, eller?..........

tony säger: hej anne-lie hur ser en dag ut för dig? vad gör du jobbar du? shoppar? eller vad?

   Anne-Lie Rydé säger: Hej Tony! Min dag ser väldigt VANLIG ut när jag inte jobbar. Tar hand om barn, läxläsning osv., motionerar mycket, umgås med vänner. Ja, du hör........ vanlig var ordet.

Henrik säger: Jag har ingen fråga vill bara säga att du är en underbar artist och hela du är verkligen ball. Ok en fråga dåp är du singel eller är det kört. p.s höll på dig imelodifestivalen

   Anne-Lie Rydé säger: Hej Henrik! Vilket superberöm - jag blir SÅ glad! Jo, jag är singel men vill inte vara det längre. Så........det är inte kört.

Anna säger: Finns det någon musik-genre som du aldrig sjungit men som du gärna skulle vilja prova på? Och i så fall varför?

   Anne-Lie Rydé säger: Hej Anna! Jag har nog prövat det mesta, tom country - men det var ingen hit. Jill Johnsson gör det bättre - om man säger så!

Lollo säger: Jag tycker att du var jättebra i melodifestivalen!

Hur får man din autograf?

   Anne-Lie Rydé säger: Hej Lollo! Skriv till MLP - mitt produktionsbolag, eller gå in på MLP.se & fråga där.

micke säger: Vad har du för favoriter själv inom den Svenska musiken?

   Anne-Lie Rydé säger: Hej Micke! Min stora svenska hjälte är Mats Ronander!!!!

putte säger: Hejsan Anne-Lie!!Vad gör du om 10 år??Håller du fortfarande på med musiken eller??Tycker du är jättebra å önskar dig all lycka kram Putte

   Anne-Lie Rydé säger: Hej Putte! Jag sjunger tills jag stupar - ni blir aldrig av med mig. Tack, tack!

   Anne-Lie Rydé säger: Tack alla ni som hälsade på - jag hoppas vi ses ute i landet i sommar & höst! Massor av varma kramar till er allihop!!!!!!! Hej då!

ARTIKELN HANDLAR OM