Därför älskar vi ”Sex and the city”

RELATIONER

Här berättar några av Aftonbladets läsare om varför de gillar Samantha, Carrie, Charlotte och Miranda.

Rebecka: Jag kommer att sakna Sex and the city för att:

*Det var en lärorik serie

*Hade olika syner runt kärleken, relationer, sex...

*De fina vänskaps banden som visades mellan Carrie, Charlotte, Samantha och Miranda.

Det var en bra serie, synd att det blev ett slut till sist, men allt tar väl slut någon gång...

Alla känner igen sig

Smillalilla: Det är självklart att jag kommer sakna ”Sex an the city”, finns det någon mer ärlig, rolig, häftig, underbar, öppen, vacker, känslofylld, sexig, kaxig, och humoristiskt serie? Nej det gör det inte!

Alla som är stora fans av ”Sex and the city” kan säkert identifiera sig själv en eller flera gånger när man tittar på tjejernas liv!

Jag har flera gånger under seriens gång känt mig ”hemma”, glad, ledsen, arg och allt annat som hör till.

Det är en underbar serie med mycket inspiration och känslor.

Det som även är viktigt är att serien speglar det här med riktigt vänner utomordentligt bra – det är just såna vänner man ska vara, ärliga, våga vara sig själv, våga säga vad man tycker, känner och vill!

Kvinnorna i serien är frigjorda och öppna, de hymlar inte och spelar inga spel, de är sig själva. Fler kvinnor skulle våga vara såna i verkliga livet. Jag som person tycker att man ska vara stolt över sig själv, våga vara ärlig och stå för det man gör! Det är precis det man vill nå fram med i serien!

En annan sak är männen som kommit och gått i serien, det har varit alla möjliga män och det är helt fantastiskt att man lyckats få med så många olika karaktärer!

Det är med stor saknad och sorg i hjärtat som jag nu fått se de sista avsnitten, men det härliga är att man kan tänka tillbaka och känna glädje!

Alla som varit delaktiga av inspelningen för denna serie borde ha massor med Oscars statyetter! De som kom på idén till denna serie är genin!

Sex and the city – forever!

We love you!

Anna: Jag kommer att sakna Sex and the City-tjejerna för att det var en speciell sorts tjejhumor som var rapp och kul och man kände igen sig i situationerna.Varje tjej hade sin personlighet och deras sammanhållning ”killar kommer o går men vår vänskap består”.

Lisa: ”Sex and the city” är faktiskt bland det bästa jag sett i mitt 31-åriga liv! Man vill vara dem, man vill se ut som dem, man drömmer sig bort.

Tack för en miljon skratt, Samantha

Li: Jag kommer att sakna ”Sex and the City” mer än jag har saknat ”Rederiet”, ”Melrose Place” samt ”Beverly Hills 90210”! Inte nog med att ”Sex and the City” innehåller fyra starka kvinnor med otroligt starka personligheter, nej, utan det viktigaste är att många unga och äldre kvinnor kan identifiera sig med dem. Jag och min kompis tittar ALLTID på Sex and the City och vi ringer varandra i pausen och efteråt för att diskutera och analysera våra förebilder i väst. Jag skulle vilja passa på att tacka Carrie för sin analyserande och enkla journalistik som alltid är klockren!

Samantha. Tack för en miljon skratt du givit mig genom din uppriktighet om sex!

Charlotte. Tack för att du håller de andra nere på jorden emellanåt och tack för att du skapar dispositionen i serien!

Slutligen, Miranda. Tack för alla dina spydiga kommentarer, dina ansiktsuttryck, din starka feministiska sida och tack för att du är en lysande förebild för alla tjejer med din akademiska utbildning! Jag kommer att sakna er... Nu har jag ingen onsdags-rutin längre... Kram på er alla!

Jag har njutit av varje avsnitt

Samantha: I kväll kommer jag att bänka mig framför TV:n med en cosmopolitan och skåla med tjejerna Jag kommer att sakna Carrie, Samantha, Miranda, Charlotte, och Mr Big.

Jag har njutit av varenda avsnitt och för mig har serien bekräftat att vi singelkvinnor kan ta för oss av sex på samma villkor som männen.

Tack tjejer !

Det var en dröm att se deras liv

Angelika: Jag är är singel och över 30. Det jag kommer att sakna mest är nog att det kändes lite som om det inte var helt omöjligt att leva precis som dom, plus att New York är en helt fantastisk vacker och spännande stad.

Man kan ju känna igen sig i mycket tankar och funderingar, men det var även som en dröm att se dem leva sina lyxliv.

Jag kommer absolut att fundera vad som hände med tjerna sen.