”David har aldrig bedragit mig”

Victoria Beckham talar ut om otrohetsryktena

RELATIONER

För första gången ger Victoria Beckham svar på tal om alla otrohetsrykten kring maken David och assistenten Rebecca Loos.

- Jag har den mest trofasta mannen man kan önska sig, säger hon.

Foto: ap
Victoria försvarar sin make.

Det är i veckotidningen Marie Claire som Posh talar ut. Trots att brittiska tidningar hävdar att David Beckham har varit otrogen, blånekar hustrun till att hon har blivit bedragen, skriver VG Nett.

- Jag vet att min David aldrig har svikit mig. I djupet av mitt hjärta vet jag att jag har den mest trofasta mannen man kan önska sig, säger Victoria.

Hon anklagar de påstådda älskarinnorna Rebecca Loos och Sarah Marbeck för att vara lögnare och säger att hon och David fortfarande är vansinnigt förälskade.

Satsar på familjen

Ryktena att paret skulle välja att hålla ihop äktenskapet med anledning av att de tjänar så mycket pengar på att framstå som ett ”varumärke” tar hon med ro.

- Det skulle vara att leva med en lögn och det kan jag inte. Det hade inte varit rätt mot barnen heller. Inga pengar i världen skulle få mig att leva på det sättet, säger hon till tidningen.

Posh lanserar en ny singel under sommaren, men karriären får ge vika för familjelivet och hon vill lägga mer tid på sönerna Brooklyn, 5, och Romeo, 1.

- Jag har blivit mer avslappnad. Det är fördelen med att fylla 30 år. Jag har alltid önskat att få vakna upp en dag och känna mig lugn. Nu har det skett, säger hon.

aftonbladet.se