Samantha sätter P för ”Sex and the city”-film

RELATIONER

Sista avsnittet av populära serien ”Sex and the city” har visats i svensk tv. Ända sedan sista säsongen började sändas har det talats om en långfilm som ska ta vid där serien slutade. Men nu har Kim Cattrall som spelar Samantha sett till att det inte blir någon fortsättning.

Foto: ap
Kim sägs vara avundsjuk på Sarah Jessica Parkers lön.

Enligt Variety vägrar Cattrall skriva under innan hon hade fått se manuset. Det fick till slut HBO, kanalen bakom serien, att lägga ner idén.

- Kim känner sig glad över att ha fått njuta av sex underbara år, både personligen och professionellt, som Samantha i ”Sex and the city”, säger hennes taleskvinna Marvet Britto.

- Hon hade verkligen velat göra filmen och gjorde upp ett avtal. Hon väntade så länge som möjligt utan något manus eller startdatum, men kände efter ett tag att hon var tvungen att tacka ja till andra erbjudanden, fortsätter Britto.

Andra källor hävdar att den verkliga orsaken till att projektet läggs ner är att Cattrall både kräver rätten att få godkänna manuset och är missnöjd med att hon inte får lika mycket betalt som Sarah Jessica Parker. Ryktena avfärdas av taleskvinnan.

- Kim vill göra filmen och återupptar gärna projektet i framtiden, säger hon.

Lotta Zachrisson