Håller sig ung med vattentortyr

Joan Collins, 71, håller jämna steg med sin 32 år yngre man

RELATIONER

Hon är 71 år gammal, och tycks leva efter det gamla talesättet ”Vill man vara fin, får man lida pin”.

Hur ska man annars förklara varför skådespelerskan Joan Collins frivilligt ställer sig i halsdjupt, vilt virvlande saltvatten?

Foto: AP
Joan Collins tillsammans med maken Percy Gibson.

Joan Collins är känd för att ha hy som ser extremt slät och spänstig ut - väldigt ung för att tillhöra en 71-årig kvinna.

Men det är inget som kommit gratis.

”Stimulerar viktminskning”

Nu uppger tidningen Daily Mail att Joan Collins har thalassoterapi att tacka för sin fräschör. Terapin går ut på att stå i en pool som fyllts till halsdjup med saltvatten. I poolen snurrar kraftfulla strömmar, som riktar in sig på olika delar av kroppen och formar den.

Enligt thalassoterapins anhängare stimulerar metoden viktminskning och ger immunförsvaret en rejäl skjuts.

Enligt Daily Mail nöjer sig inte Joan Collins med enbart thalassoterapin. Efter avslutad vattenbehandling låter hon svepa in sig i alger och behandlar ansiktet med en lermask.

– När hon är färdig fullkomligt strålar hon. Fast behandlingen är inte precis den mest avkopplande på hennes spa, berättar en källa som står Joan Collins nära för Daily Mail.

Naturliga produkter

– Hon har hud och kropp som en kvinna som är hälften så gammal som hon. Och det är tack vare naturliga produkter, fortsätter källan.

Joan Collins gifte sig med sin femte man, Percy Gibson, 2002. Percy är 32 år yngre - men det är inget skådespelerskan låter sig störas av:

– Jag förstår inte den här åldersfixeringen, säger hon.

– Folk säger att Percy ser yngre ut än jag, men inte speciellt mycket. För jag ser ganska ung ut.

Mia Carron