”Modell-jobbet var inget för mig”

Läs chattet med Linda Isacsson

RELATIONER

Johanna säger: Hej Linda! Måste bara säga att du är en mkt bra förebild för unga kvinnor. Är själv norrländska bosatt i Stockholm. Hur gör du för att hålla dig i så god form? Fortsätt att va samma goa tjej. Kram /Johanna 27.

Linda Isacsson säger: Tack Jo! Jag har mycket energi, sitter aldrig still så det hjälper väl. Sen tror jag kanske inte jag är så mycket starkare än dig.

Ronny säger: Hej Linda! jag undrar hur dessa chaufförer i ditt program kan ha fått körkortet överhuvudtaget??

Linda Isacsson säger: Det undrar faktiskt jag också.

Diva Carola säger: Vad har du för bil?

Linda Isacsson säger: Jag kör en sprillans ny Skoda, otavia elegance, det är superfin! hade gärna haft en aston martin förstås och lekt james bond men det har jag inte råd med ännu.

Kimpa säger: Hej Linda! till och börja med vill ja säga att du är en mkt bra programledare, nu till frågan. Vilket av alla dina program har du gillat mest?

Linda Isacsson säger: Farligt möte, tveklöst. Men alla program har varit kul att göra på sitt sätt. Farmen var ju helgalet, Sveriges värsta bilförare sjukt roligt att spela in och När och Fjärran kommer jag alltid att älska lite extra eftersom det var mitt första jobb på fyran

marve säger: Vad är det för bra att premiera "den värsta bilföraren" Vilka signaler ger det? Att man kan köra som en biltjuv och döda folk i trafiken hur som helst? Skulle vilja se om denna fråga kommer i tryck!!

Linda Isacsson säger: Alla förare som är med har ju körtkort! Sedan blir de ju bättre och bättre förare under programmets gång vilket kan ses som lite bra. Vinnaren får dessutom ett pris som garanterat gör honom eller henne till en mycket mycket säkrare och bättre förare. Bra fråga för övrigt.

Paulina säger: hej! Jo hur kan du våga träffa en massa djur som i andra program på tv4 så har du träffat till exempel vithaj, noshörning m.m Hur vågar du??

Linda Isacsson säger: Jag är nog inte så modig egentligen men jag har alltid fascinerats av farliga djur och längtan efter att få komma dom nära är större än rädslan. Jag är nog lite naiv ibland. Förtränger faran på ett sätt som kan vara farligt. Men är man passionerat förälskad i något blir det lätt så att man stänger av det sunda förnuftet. Jag älskar hajar, ormar, lejon och såna djur!!!

Sportmats säger: Gillar du sport? Och i så fall vad och vilket är ditt favoritlag?

Linda Isacsson säger: Klart jag gillar sport! Framför allt fotboll. Måste nog säga att Barca trots allt är favorit även om de inte alltid spelar bra. Bodde ju i Barcelona ett par år och hade stående platser på nou camp. Var där nästan varje helg och fick se sjukt bra matcher. Efter det blir vem som helst kär i fotboll.

Ella säger: Hej, jag fattar inte vad Sveriges värsta bilförare går ut på. Åker man ut om man har klarat sig bra eller dåligt?

Linda Isacsson säger: De var ju sju med från början. Alla riktigt dåliga. Dom tävlar sen varje vecka om vem som kör bäst. Och dom har all anledning att kämpa för priserna dom första veckorna är urbra, som t ex en bil eller mopeder etc. Med andra ord korar vi den bästa av dom värsta varje vecka, deltagarna kämpar för att vinna varje övning för att då få åka hem med ett fint pris och få körkortet tillbaka. Den som är sist kvar får ju den mindre smickrande titeln Sveriges värsta bilförare plus 25 körlektioner!!! Ingen bil åt den inte.

Pernilla säger: Vad tycker du är det läskigaste djuret du har träffat? Är det inte läskigare att se så dåliga bilförare?

Linda Isacsson säger: Läskigaste djuret är nog kanske Russel viper. Grym orm. Dåliga bilförare är otäckt på ett helt annat sätt, de måste kämpa för att bli bättre.

Diva Carola säger: Hej Linda! Längtar du efter modell-tiden idag?

Linda Isacsson säger: Absolut inte. Det var inget för mig. Jag var heller aldrig någon stor modell, gjorde mest bara katalogjobb och liknande. Kan knappt säga att jag varit modell ens, känns inte så, jag har gjort väldigt mycket fler omslag på tidningar och andra fotojobb sedan jag blev programledare. Men särskilt kul att bli fotograferad det har jag aldrig tyckt att det är.

JaktJonas säger: Hej Linda, vill bara säga att när du gjorde jakt och fiske var du fenomenal, hoppas jag får se fler jakt filmer med dig. har du något planerat? Har du skjutigt nån stor gris nångång? jag har själv börjat få gris på mina marker nu och har precis köpt en ny bössa.

Linda Isacsson säger: Jaktjonas, tack för komplimangen! Nä någon stor gris har jag aldrig skjutit, det enda stora djur jag fällt var en impala i Sydafrika. I övrigt har jag mest jagat fågel. Fin tjäderjakt i Norrland. Provat på det någon gång?

Kim säger: Hej Linda! Måste bara säga att du är en perfekt programledare! Min fråga är, va gillar du att göra på fritiden? Kram från en jämte ;)

Linda Isacsson säger: Tack!! Jag älskar att vara ute! Vandra, åka inlines, cykla iväg och äta en god lunch på någon skön restaurang, basta och bada! sedan förstås umgås med min älskade syster Johanna, andra vänner och pojkvän. Laga god mat. Jag gillar ju så så mycket! Bowla har jag börjat med på sistone, det måste du prova, urkul! Sedan älskar jag faktiskt att gå ut på krogen. Busa lite..

Zana säger: Hej Linda! Hur kommer jag med på ditt program? För att jag är så dålig på att köra trots jag har haft körkort i 4 år nu.. kan inte ens parkera! hjälp mig..

Linda Isacsson säger: Tror nog det blir en uppföljare på det här någon gång, anmäl dig då. Jag skulle gärna gett ditt lite privatlektioner men har tyvärr inte tid.

Pelle säger: Är det verkligen inte regisserat? Så dåliga kan dom väl ändå inte vara?

Linda Isacsson säger: Det är på riktigt. Tro mig. När vi spelade in sista avsnittet var jag rädd på riktigt. Trodde jag skulle bli mos och pannkaka. En av deltagarnas co-driver vägrade följa med och då erbjöd jag mig att åka i stället. Det var bland det värsta jag varit med om och hade inte jag dragit i handbromsen hade vi kört rakt utför ett stup! Helt galet. Våra förare kämpar alla för att bli bättre, dom är medvetna om att dom är en fara för sig själv och för andra. Det är starkt av dom att erkänna det och att visa upp det. Men dom blir alla bättre under programmets gång. Men jag ska även tillägga att även om jag varit rädd under inspelning ibland så har det mestadels varit sjukt kul. Underbara deltagare! Starka personligheter med humor. Kram!!!

Moderator säger: Nu måste vi tyvärr sluta. Tack Linda och tack alla ni som ställde frågor!