Hur äkta är Posh?

Bröstoperation bevisas i domstol

RELATIONER

”Jag är helt igenom naturlig – utom mina naglar och min solbränna.”

Orden är Victoria Beckhams men nu riskerar hon att få äta upp dem. Det finns dokument som ska bevisa att hon har fixat brösten, och nu undrar många – vad mer?

Foto: AP
Enligt dokument som ska användas i ett åtal om förtal har Victoria Beckham lagt in implantat i sina bröst. Rättegången väntas börja om cirka en månad.

En smal, slät och perfekt friserad modeikon; det är så Victoria Beckham brukar lansera sig själv. Hon har nekat i sten varje gång någon antytt att all hennes skönhet kanske inte bara beror på tur i det genetiska lotteriet.

Men nu kan hon tvingas backa. Efter att tillsammans med sin man, David Beckham, stämt tidningen News of the World för förtal, har nu tidningen grävt fram ett dokument som visar att Victoria Beckham 1999 betalade motsvarande 140000 kronor för en bröstoperation.

– Dessa dokument är ingen hemlighet men Victoria har inget att säga om saken, säger hennes talesman till The Sun.

Sedan dokumentet blev känt så har tidningen Daily Mail bett ett antal experter bedöma andra delar av fru Beckham. De har pekat på ingrepp som de menar att hon har gjort. En del är uppenbart – annat kan man bara gissa.

Läs också

Anna Andersson