”Blir du generad när de juckar under täcket?”

Magnus Larsson avgör vad som visas i Big Brother

RELATIONER
Foto: andreas enbuske
han är storebror Magnus Larsson producerar ett avsnitt i veckan av ”Big brother”. Från kontrollrummet följer han deltagarna från det att de vaknar till nästa morgon. – Alla säger ”fy fan för den skiten” men alla har sett det, säger han.

Hur känns det att leka Gud?

Det är kul? men det blir extremt ibland, som när man säger åt dem att lägga sig i en hög och så gör de det tills vi säger till dem att röra sig igen, då känns det bisarrt.

Förklara vad du gör på jobbet?

Jag gör ett avsnitt i veckan av ”Big brother”. Från det att de vaknar tills nästa morgon är jag där, i kontrollrummet. Sedan klipper en redigerare och jag ihop programmet. Jag jobbar var sjätte dag, 33 timmar på raken, sedan är jag ledig fyra dagar.

Har du missat något viktigt hittills?

Ja, när Jessica slängde en flaska på Carina.

Ringde det någon boss och skällde då?

Ja, det blev ett jävla liv kan jag säga haha! Det här har aldrig hänt innan du började här, sa han. Men just den sekunden när hon kastade flaskan, jag ser inte värdet i att visa det.

Vad har du varit mest glad över att ni fick med?

Nu senast klippte vi ett djupt program. Inget fitta, knull eller kuk i ett helt program. Folk var nyktra och talade med varandra. Det var när Jessica blev huschef.

Är det inte svårt att välja bort det ”göttiga”, tittarna vill väl ha bråk och fyllehångel?

Det är bra med folk som grinar. Men det är mer värt om de bråkar nyktra än onyktra. Vi tar bort mycket där det inte går att berätta historien för att de är för fulla.

Blir du aldrig blödig, och tvekar att ta med saker som deltagarna kan få dåligt rykte för?

Så länge de inte berättar att de haft en jävligt tuff barndom eller något väldigt känsligt? men är de ledsna eller bråkar för något i huset så känner jag inte så, nä.

Hur mycket regisserar ni?

Den här dokusåpan är den ärligaste, tycker jag. I ”Robinson”, som jag tidigare jobbat med, kunde man ställa samma fråga 20 gånger tills man fick ”rätt” svar och sedan klippte man ihop det, så funkar det inte här.

Blir du generad någon gång, typ när de ligger och juckar under täcket och ni sitter och stirrar på det i kontrollrummet?

Det har väl hänt, när deltagare klämmer finnar, äter upp dem och sedan sätter sig på toaletten och runkar kan man ju tänka att vad fan är det här...

Tappar du tron på vad du jobbar med då?

Om jag visade det på teve skulle jag det men äh, de gör inget värre än vad vi andra gör egentligen.

Vad möter du för reaktioner när du säger att du jobbar med BB?

Alla säger ”fy fan för den skiten” men alla har sett det. Sedan kan jag tycka att det är lite märkligt, ingen skulle gå fram till en rörmokare och säga något om vilket äckligt skitjobb han har, men till mig kan man säga det. Men jag bryr mig inte.

Vad tycker din familj?

Min fru säger att just nu jobbar jag med teve... Hon säger inte ”Big brother”.

Kollar du på dokusåpor?

Nä. Jag kollar mest på drama. Jag är inte engagerad i samma saker som de i dokusåpor är. Jag snackar luftvärmepumpar på min fritid.

Blev du sur när Muffe röstades ut?

Nä, jag kände att nu har vi haft den historien. Vi kan inte köra hundra gånger med att de småpratar och han vägrar erkänna att de haft sex.

Magnus Larsson

Läs fler ”Belinda tafsar på makten”

Belinda Olsson möter dem som har makt över våra liv och tankar. Idag Magnus Larsson, linjeproducent för ”Big brother”. Han avgör vad vi får se – och inte se – av det som händer i huset.

Belinda Olsson