Här är modellen för tiopoängare

Michelle har kroppen modehusen drömmer om

RELATIONER

Här är den perfekta modellen.

Michelle Dibenedetti är alla amerikanska klädtillverkares dröm.

För att behålla måtten 89-66-81 äter hon aldrig efter klockan 16 – och går och lägger sig klockan 21.

Foto: Rex features/IBL Bildbyrå
Fröken perfekt? Måtten som gör Michelle Dibenidetti ”perfekt”: Längd: 170 cm. Axel till handled: 75,5 cm. Hals: 34 cm. Byst: 89 cm. Midja: 66 cm. Nacke till midja: 34 cm. Midja till gren: 33 cm. Lår: 53 cm. Stuss: 81 cm. Insida av ben: 76 cm.

I sju år har den blonda amerikanska modellen haft samma mått. Hon är en perfekt storlek 10 i USA – vad som här närmast är att likna vid en 38:a.

Hon tjänar närmare en miljon kronor om året på att låta klädtillverkarna använda hennes kropp. Och hon behöver inte köpa några kläder – alla plagg hon behöver får hon gratis.

Bor hemma hos föräldrarna

Matchvikten är 51 kilo och längden 170 cm.

Men – vill man bli fin, får man lida pin, som det heter.

För att behålla sina lönsamma mått lever Michelle Dibenedetti, som fortfarande bor hemma hos sina föräldrar i New Jersey, ett strikt inrutat liv.

Hon äter aldrig efter klockan 16 på dagarna. Och går alltid och lägger sig klockan 21. En timme om dagen joggar hon, styrketränar eller kör aerobics.

Pommes – varje dag

Några utsvävningar finns det inte utrymme för.

Men – förvånande nog – är pommes frites en av hörnstenarna i hennes diet.

Till frukost dricker hon ett glas granatäppeljuice, lunchen består vanligtvis av hamburgare och pommes frites eller en smörgås med sallad – och pommes frites.

Men det är också allt, förutom en handfull nötter, lite ost och kex eller ytterst sällan, en tunn skiva choklad- och banankaka.

Ingen mat efter 16.00

Att hitta någon att leva med under de omständigheterna är inte lätt, hur vacker man än är. Bara att ha en ”date” är svårt, när man inte får äta efter 16.00, inte ta ett glas vin – och måste springa hem och lägga sig i tid.

Ibland, avslöjar Michelle, fuskar hon dock en vecka eller två – men tar igen det efteråt, genom att leva uteslutande på lax och sparris i en vecka, tills vikten är perfekt igen. Inget att rekommendera ur näringssynpunkt, det heller.

Läs också

Kerstin Nilsson