”Bröstcancern har gjort mig till en annan människa”

Så påverkar sjukdomen Kylie Minogues comeback

RELATIONER

I maj förra årets fick popstjärnan Kylie Minogue beskedet att hon hade drabbats av bröstcancer.

I lördags stod hon på scen igen – men hon är inte samma person som hon var innan hon blev sjuk, berättar hon för tidningen Hello!.

Foto: Reuters
Glitter & glamour... men inte riktigt på samma sätt som före bröstcancern. Kylie Minogue berättar själv hur det har fått anpassa showen efter hur sjukdomen har påverkat henne.

Glitter, plymer och discodans – när Kylie Minogue gjorde comeback efter sin svåra sjukdom så var det mycket som såg som det gjorde innan hon blev sjuk. Men stjärnan berättar för Hello! att det var en hel del som var annorlunda inte minst för att hon känner som en annan person.

– Jag klarar faktiskt inte av samma saker som tidigare. Jag kan inte ha på mig samma kläder. Hur skulle jag kunna upprepa det jag gjorde för ett och ett halvt år sen, när jag inte längre är samma människa?

Bland annat har hon alltså gjort ändringar i sina scenkläder. Dessutom har hon tonat ned sina egna dansnummer.

Tvingades ställa in

Under den andra konserten i Sydney i helgen fick hon sällskap på scenen av Bono från U2. De gjorde en bejublad duett tillsammans och tanken var att Minogue skulle återgälda inhoppet med ett framträdande på U2:s konsert igår måndag. Helgens konserter hade dock tagit så mycket på hennes krafter att hon var tvungen att ställa in detta.

Sedan Kylie Minogue, som 38 år, diagnosticerades med bröstcancer har hon genomgått en mycket tuff behandling med en tårtbitsoperation, cellgifter och strålning.

Läs också

Anna Andersson