Utmaningen - vårens hårmatch

Aftonbladet bad Robinson- frisörerna att klippa vårens frisyrer. Vem lyckades bäst? Gå in och rösta — så kan du vinna en egen klippning av Mirre Hammerling eller Zübeyde Simsek

1 av 2
Mariana ”Mirre” Hammerling
Ålder: 36.
Bor: Solna.
Familj: Gift med Magnus. Hampus 6 år, Douglas 3 år.
År i yrket: 17 år
Jobbar: Äger Mirres Salong, Stockholm.
RELATIONER

Dimman

av hårspray ligger tät på Mirres salong vid Fridhemsplan i Stockholm. Zübeyde Simsek kommer instormande med hårmodeller, klädkassar och med mobiltelefonen i högsta hugg.

I vanliga fall jobbar hon på frisörsalongen Kameleont men i dag är alla samlade i Mirres salong för att ge oss en hint om vad som gäller på hårfronten.

- I vår kommer vi att få se mycket lockar. Snart får jag väl plocka fram permanentspolarna igen! Jag har nästan inte tagit i dem sedan 80-talet, säger Mirre Hammarling skämtsamt.

Zübeyde Simsek, själv i spikrakt hår, menar att det plattångade håret minsann kommer att hålla ett tag till. Däremot är det slingade håret ett minne blott. Nu ska håret färgas i olika stora sjok.

- Antingen förstärker man den egna hårfärgen eller så lägger man in ett block av färg, exempelvis i luggen eller underhåret, berättar de och fortsätter att färga och småkivas så att det stänker i hela salongen.

Rösta och vinn en klippning

Rösta på din favorit bland vårens frisyrer. Du kan

vinna en klippning av Mirre eller Zübeyde.

Rösta på den frisyr du gillar mest.

sedan ditt bästa frisyrtips och berätta vem du vill vinna en klippning av.

Glöm inte att skriva hur vi kan nå dig om du vinner. Tävlingen pågår till den 15:e februari.

Fler trender för ditt hår

Detta gäller i vår:

VINN lyxiga set för håret

Agneta Elmegård