Mamma - du är världens bästa!

Aftonbladets läsare hyllar sina mammor på Mors Dag.

1 av 3 | Foto: Privat
Riina Kojonenn är en av alla läsare som vill hälsa till sin mamma på Mors Dag.
RELATIONER

Mamma, du är världens bästa! Det skriver läsare från hela landet. Läs om alla fantastiska mammor - och den stora kärlek som de anhöriga vill berätta om.

Min mamma, Maud Nilsson är världens bästa mamma och mormor!

Puss och kram från Malin

Jag vill gratta min mamma (Kicki Khemi) på mors dag därför att hon är en otroligt härlig & positiv kvinna! Hon är min stora förebild i allt! Att vara mor till 5 barn, hustru & arbetande samt kunna hålla iordning på hushållet & matlagning det bör verkligen hyllas med många buketter rosor inte minst på Mors Dag! Tack mamma att du är den du är. Jag Älskar dig Många kramar från din dotter Elin, Fredrik & barnbarnet David!

Ma!

Vi har haft en lång och jobbig resa vi två men det fanns nog en mening med det för det tog oss hit där vi står stadigt tillsammans.

Jag är otroligt glad att vi fixade det!!

Jag har en toppen Mamma och Barnen en underbar Mormor!

En stor kram till dig mamma på Morsdag önskar Anna!!

Jag vill hylla den finaste o bästa mamma!

Ingrid Ahnell som tyvärr avled för en vecka sedan! Min underbara mamma!!!

Jag tänker på dej och saknar dej så mycke....

//Kent

Vår kära mor..

En mor finns med från början

som källan till ditt liv.

Med kärleksfulla blickar

hon följer varje kliv.

Sen livets första måltid

har hon bjudit dig att smaka.

Hon ger dig av sin omsorg

utan krav att få tillbaka.

Hon tas så lätt för given

som lindring av besvär.

Och sällan blir hon tackad

och sedd för den hon är.

I livets alla skeden

förblir hon dock densamma...

Din alldeles unika

högt älskade mamma.

Massa Stora kramar

Theresè

Johanna

Mathias

Vill hylla min mamma som är den snällaste man kan ha. Hon ställer upp så mycket på mig. Älskar min mamma såå mycket!!

Från din dotter Helene

ÄLSKADE Mamma-Marja! Tack för att jag får så mycket kärlek och omtanke av dig, i tanke och i handling.. Du betyder så oerhört mycket för mig, så du kan inte ana! Oavsett vad som hänt eller händer så är du alltid alltid min mamma och det finns ingen annan som kan mäta sig med dig i mina ögon! Jag längtar tills jag kommer och spenderar tid med dig i sommar! Tusentals ton med kärlek från din förstfödda dotter Maria

Mamma fanns alltid dar for alla andra. Hon satte alltid andras behov främst.

Mamma gick bort den 16 maj 2008, och har lämnat familj och vänner med ett enormt tomrum. Det blir var första mors dag utan henne. Jag vill genom detta hedra hennes minne, samt påminna alla att älska sina mammor till fullt, idag liksom alla andra dagar på aret. Mamma Anne-Britt i Eskilstuna, jag saknar dig något intensivt.

Många kramar, Din Charlotte

Mamma Karin

Ibland fastnar vi i vår egen vardag

så vi glömmer bort den som betyder så mycket för oss.

Vi låter så mycket tid gå utan att säga till dig,

att vi uppskattar dig.

Vi hoppas att du alltid har vetat och kommer veta,

att vi älskar dig, finaste mamma.

Tack för allt du gör för oss.

Ha en jättefin morsdag!

Tusen kramar

Pär, Leena, Gabriella

Jag vill hylla mina fantastiska mammor, Seija och Maria, två helt underbara personligheter, som alltid ställer upp och stöttar. Jag älskar er jättemycket! Många och långa kramar från Sabina

Min mamma ställer alltid upp hon har hjälpt mig när det har varit jobbigt/svårt.

Hon ställer alltid upp och håller vad hon lovar.

Tack mamma!

Jag älskar dig!

Tesen

Vi vill fira världens bästa mamma, mormor, farmorsmor och svärmor Maj-Britt Olofsson i Norsjö. Hälsningar från Inga-Lill m familj i Arvidsjaur och Anneli m familj iSkelleftehamn,Peder m familj i Högbränna-Gargnäs, Thereses m familj i skelleftehamn skickar kramar till mormor, Susanna skickar en kram till sin bonus mormor.

Hej! Jag vill skicka tusen röda rosor till min snälla mamma Eevi Brännvall i Gammelstad, Luleå på morsdag!

Kram från dottern Doris

Jag vill hylla min mamma Marianne Glysing för att hon alltid ställt upp och den senaste tiden alldeles jättemycket.

Jag och min familj har nu flyttat till USA och skulle egentligen ha gjort det redan i augusti förra året. Amerikanska Ambassaden missade att informera oss om några viktiga saker och därför blev våran visumhantering försenad med sju månader. Vi hade då meddelat skolan att våran son inte skulle börja till hösten, jag hade sagt upp mig från mitt jobb, vårat hem var skeppat över till det hus vi hyr i Chicago och jag väntade dessutom barn. Vi frågade om vi och hunden kunde få bo hos mina föräldrar i två veckor tills dess att våra visum var klara, och det gick bra. Det blev inte två veckor utan som jag skrev sju månader. Våran son blev som förbytt eftersom han var så besviken att vi inte kunde åka. Han var tvungen att börja skolan i Sverige och inte i Chicago, alla hans saker var skeppade så han hade, precis som oss andra bara sommarkläder för en vecka. Han har härjat och levt om med oss alla och min mamma har hela tiden varit glad och snäll och inte klagat en endaste gång. I februari föddes våran dotter och vi väckte hela familjen varje natt. När vi äntligen kunde åka över till USA följde mamma med oss över och hjälpte till att ställa alla möbler på plats, städa ur huset och passa lilltjejen. Hon har ett stort hjärta av guld och hon förtjänar verkligen att få den bästa morsdagen någonsin. Jag är hemskt ledsen att jag inte ens kan få ge henne en kram eftersom jag är så långt borta.

Jag vill fira min goa mamma Aina, som alltid varit sa omtänksam & fin mot mig, men en stor gnutta humor på toppen! Vi bor långt ifrån varandra och en sjukdom som tar henne an längre ifrån mig for var ar som går, men i vart innersta ar vi ända tillsammans for alltid.

Puss & kram min älskade mamma

Din Agneta

Till min lilla tappra supermamma på sjukhuset

Jag älskar dig och vet att du snart blir frisk. Jag vill önska dig en fin Mors Dag för att

du är den bästa mamman man kan ha, det håller alla mina 6 syskon också med om :)

//minstingen Anna

Min mamma är det bästa mamman för mig, hon har stöttat rytigt till mig när jag klantat till det för mig själv och ibland för andra. Hennes kramar har kramat bort mitt självförakt och hon har peppat mig till det jag gör i dag. Jag älskar henne för den hon är och har varit. Den största supporten för mitt livs alla kanske inte så genomtänkta upptåg och planer. Jag älskar dig kära mamma Britt! Bamsekramar från din lilla stora Elin(tusse)

Läsarnas foton