Gwyneth kämpar för sin karriär

"Det finns alltid någon som är yngre, hetare och snyggare"

Foto: AP
I FOKUS IGEN. Men Gwyneth Paltrow, 35, är livrädd för att branschen inte ska ha plats för en "gammal avdankad mamma".
RELATIONER

Efter att ha tagit en lång paus från filmduken och fött ­barnen Apple, 4 och Moses, 2, är Gwyneth Paltrow, 35, tillbaka i ramp­ljuset.

Comebacken med filmen ”Iron man” var efterlängtad – Gwyneth beskriver det som om hon har fått tillbaka sitt liv.

– Efter att ha varit hemmafru en längre tid kändes det som en gåva att komma tillbaka. Det gav mig en livlina och jag kände verkligen att jag åter kunde vara fri, rå och sann, berättar hon i en öppenhjärtig intervju med magasinet Ok.

Men trots glädjen över att vara tillbaka, är Gwyneth livrädd för att branschen inte ska ha plats för en "gammal avdankad mamma".

Hårt i Hollywood

– I Hollywood gäller kniven på strupen och alla har kort minne. Det finns alltid någon som är yngre, hetare och snyggare, säger hon till Ok.

För att kunna mäta sig med de yngre skådespelerskorna har Gwyneth börjat träna intensivt med bästa vännen Madonna. Hon har också investerat i en helt ny designer garderob, som hon flitigt visat upp på röda mattan.

Och Hollywood gillar vad de ser. Senaste filmen är en kassasuccé och snart är hon åter aktuell – nu som sexig motspelare till Joaquin Phoenix i filmen ”Two lovers”.

Julia Klingener