"Bloggtakterna sitter i ryggmärgen"

Karolina Lassbo är tillbaka! Följ hennes blogg på Aftonbladet.

RELATIONER

Efter mer än ett år av bloggtystnad har Karolina Lassbo börjat blogga igen. Vi fick en liten pratstund med henne där hon berättar om hur det känns att vara tillbaka.

Hallå där, Karolina Lassbo som började blogga på Aftonbladet igår! Din populära blogg "En glamourprinsessas dagbok" lades ner för mer än ett år sedan men nu har du börjat blogga igen. Hur känns det?

- Det känns roligt att vara igång igen! Ett stort tomrum uppstod i mitt liv när jag slutade blogga i september förra året, bloggandet är faktiskt mer som en livsstil än en sysselsättning eller hobby. Mycket har hänt i bloggosfären sedan jag slutade men jag tror att jag ska kunna smälta in och sticka ut ganska bra ändå. Jag hoppas att mina gamla läsare hittar tillbaka och att nya läsare kommer till.

Hur gick det första dagen?

Fint, bloggtakterna sitter i ryggmärgen! Jag har fått en hel del frågor om vad som har hänt i mitt liv och min karriär under det år som jag har varit borta från bloggandet. Jag ska samla alla frågor och svara på dem ikväll.

Berätta vad du bloggar om!

Jag kommer skriva ganska mycket om mitt eget liv, både till vardags och fest, i glädje och sorg. Åsikter och tankar kring aktuella nyhets-, kultur- och nöjeshändelser kommer också att få utrymme. Mycket bilder kommer det förhoppningsvis också att bli. Jag ska försöka vara ännu duktigare med kameran än i min förra blogg.

Hur många inlägg siktar du på att skriva per dag?

Jag kommer att skriva på bloggen före och efter jobbet men jag siktar ändå på 1-3 inlägg per dag.

Har du några andra favoritbloggar?

Min mamma har faktiskt också en blogg och den går jag ut på varje dag. Hon skriver vad hon pysslar med i hemmet och lägger upp fina bilder från familjevillan i Falun där jag är uppvuxen. Om jag hinner läsa fler bloggar än den så brukar jag läsa Sofi Fahrman, Ida Hansson, Hotspot, Anna Hibbs, Elita Löfblad, Ebba von Sydow, Fotbollsfrun, Catarina Hurtig och Elin Kling.

Välkommen tillbaka till bloggandet, Karolina Lassbo!

ARTIKELN HANDLAR OM