Så hittade vi våra hemliga syskon

Läsarna berättar

RELATIONER

Vi har inte hämtat oss från chocken!

Jag har genom en släktforskning, fått veta att jag har en äldre syster. Jag är 59 år och kom som fosterbarn till en familj redan som 2-åring, och det var lika för min syster. Jag kom till Roslagen och min syster till Sunne. Vi har tagit kontakt med varandra, men inte träffats ännu. Vi har skickat bilder på våra barn och på oss själva och vi har sett att det finns likheter. Men både jag och min syster är fortfarande kvar i någon sorts chocktillstånd, känns det som. Vi kommer liksom ingenstans med att bygga upp en relation.

L

En salig soppa med alla barnen!

I samband med min fars begravning fick jag veta att jag har sju halvsyskon. Men tyvärr blev det så att de inte ville ha kontakt, de skyller min mor för att pappa har gjort barn utanför äktenskapet (mig och min bror). Sen har det också visat sig att min mor har TVÅ barn till som hon lämnade bort när de var små. De är mina helsyskon. Pappa har alltså fyra barn vid sidan om sitt äktenskap! Allt är en salig soppa som jag inte riktigt tagit riktigt itu med.

R

Jag är så lycklig över min syster!

Jag fick veta för fyra år sedan att jag hade en biologisk lillasyster. Hon har känt till det i alla år men jag fick veta det i ett väl förberett brev hon skickade till mig och min andra syster... lång historia, men häftigt och jag är SÅ LYCKLIG att hon tog mod till sig att kontakta mig och min syster.

Desiree

Mina släktingar vill inte träffas

Det är intressant att träffa syskon i vuxen ålder. Men det kan uppkomma problem eller att det finns syskon eller andra nära släktingar som inte vill ha kontakt, tyvärr.

Maria

Tre halvsyskon dök upp då pappa dog

Jag fick kontakt med tre halvsyskon och min biologiska pappa efter min mammas död.
Monica

”Jag hittade åtta syskon”

Jag 'r 33 år och bor i Mellansverige. ag är född i Sverige och blev bortlämnad som spädbarn av mina biologiska föräldrar. Har tagit kontakt med mina åtta biologiska helsyskon i vuxen ålder. Jag har även träffat min biologiske far när han levde, och två kusiner.

D