”Sex i kopieringsrummet är bara raffigt på film”

Fram för kärlek på jobbet, tycker Terri Eriksson – men sköt det snyggt!

RELATIONER
Terri Herrera Eriksson är Wendela-krönikör.

Självklart är jobbet det bästa sättet att träffas på. Inget snack om den saken.

(Förutsatt att man arbetar på en blandad arbetsplats och inte som min väninna B, vars samtliga kollegor är tanter över 58 år som älskar stavgång – raggningsfrekvensen där måste vara lägst i Sverige.)

Vad är alternativen?

Krogragg – hur bra funkar de? Visst är det kul att få hugg på krogen, men om man vill träffa någon för en längre tid än tolv timmar så är en bar klockan två inte det bästa forumet. Vem kan utläsa något ALLS av någon annan i en bar klockan två? Mer än att de är sugna på öl och sex.

Nätet – singlarnas stora folknöje? Ja, det finns flera exempel på folk som träffas på nätet, men ännu fler mejlar, chattar och går på dejter utan att det någonsin händer något. Fortfarande är det en stor köpa-grisen-i-säcken-faktor över nätdejtandet.

Genom en hobby. Ett klassiskt förslag i relationsspalter. Handen upp ni som har mött någon på språkkursen, tangolektionen och keramiken. Nä, jag trodde väl det.

I lekparken eller på hundrastgården. Lekparksraggningen och hundtricket är vida känt och välanvänt i chic-litböcker och filmer, men tyvärr har jag aldrig hört talas om någon som har fått attraktionen att spraka en grå söndagsförmiddag i en lerig sandlåda. Fast det vore toppen om det funkade.

Nä, nästan alla som har träffat kärleken i sitt liv har antingen mött den via vänner, under studierna eller på jobbet.

Studierna och jobbet är ett oslagbart sätt att träffas: man möts under längre tid, kan luncha varje dag utan att något förväntas hända och du hinner se den andra både i framgång och under press, både under sina bad hair days och som fräscha nyponrosor.

Jag förstår om cheferna tycker det är oproffsigt med kärlek på jobbet.

Men sorry – livet är liksom oproffsigt i sig. Det kommer aldrig, aldrig gå att lagstifta bort kärlek på jobbet.

Däremot kan det vara på sin plats att sköta det snyggt. Att ha sex i kopieringsrummet är raffigt på film.

I verkligheten är det bara sunkigt och definitivt oproffsigt. En till som outar på fyllan att de har satt sin rumpa på kopieringsmaskinen och tryckt på startknappen och jag somnar.

Hur kul kan det vara? Inred ett eget kopieringsrum hemma i lägenheten med pärmar, laminat och gem för era märkliga sexlekar stället!

Dejta på jobbet - men gör det med stil.