Skräckbilden på Courteney Cox

Vänner-stjärnan har rasat i vikt

1 av 2 | Foto: ALL OVER PRESS
avmagrad En betydligt magrare Courteney Cox fotograferad i Malibu, USA, den 6 februari 2008.
RELATIONER

Vad har hänt med Courteney Cox, 43?

Enligt uppgifter till det brittiska magasinet Grazia har hon blivit två storlekar tunnare på bara några månader.

Den nya bilden på forna ”Vänner”-stjärnan talar för sig själv. Courteney Cox är magrare än någonsin.

För bara ett år sedan var hon hälsan själv – en bild från 2007 års Golden Globe-gala visar en strålande Courteney Cox i vackert metallic-skimrande klänning.

Nu sticker kindknotorna ut och höftbenen anas under den vita tröjan.

Rykten om ätstörningar

Den som följt Courteney Cox karriär minns att hon periodvis var extremt smal redan under ”Vänner”-tiden. Själv medger hon att hon stundtals vägt för lite, men avvisar enligt Daily Mail alla rykten om ätstörningar.

– Det fanns en tid när jag var väldigt, väldigt smal. Just då tyckte jag att jag såg fantastisk ut – i backspegeln kan jag se att jag inte gjorde det, säger hon i en intervju.

Courteney Cox har ett par tunga månader bakom sig. Tv-serien Dirt, som hon både spelar i och producerar, har inte dragit så många tittare som planerat och drabbades dessutom hårt av strejken bland Hollywoods manusförfattare. Inspelningen av avsnitt till seriens andra säsong stoppades när strejken bröt ut, och kommer inte att återupptas.

Pressad av sin ålder

Enligt Daily Mail spekulerar stjärnans vänner också i om hon känner sig pressad av hur åldern påverkar hennes möjligheter att få ett syskon till dottern Coco, 3 år. Förra året berättade Courteney Cox att hon hoppas kunna genomgå en ny provrörsbefruktning.

– Jag är inte riktigt redo nu på sekunden, men jag kommer förmodligen att göra det en gång till. Klockan tickar, sade hon då.

ARTIKELN HANDLAR OM