Därför hatar de varandra

The Hills-stjärnorna har gått från BFF till fiender

1 av 2 | Foto: AP
VAR BÄSTISAR. TV-tittarna har fått följa Lauren Conrad och Heidi Montag i populära MTV-dokusåpan ”The Hills” i Hollywood, och hur de har gått från sambos och BFF:s (best friends forever) till att spy galla över varandra.
RELATIONER

”The Hills”-stjärnorna Lauren Conrad och Heidi Montag gick från bästa vänner till bittra fiender över en natt.

– Hon är ett psykfall. Vi kommer aldrig att umgås igen, säger Heidi.

Det är kändisbråket alla pratar om i Hollywood just nu.

Stjärnorna i den populära MTV-dokusåpan ”The Hills”, Lauren Conrad, 22, och Heidi Montag, 22, står inte ut med varandra.

En växande tittarskara har fått följa tjejerna i deras glamourösa vardag i Hollywood, och hur de har gått från sambos och BFF:s (best friends forever) till att spy galla över varandra.

Bråkade om Heidis pojkvän

Nyligen berättade Heidi Montag om bråkets snåriga bakgrund i David Lettermans tv-show:

– Det började med att hon var intresserad av min pojkvän. Hon sa: ”Han är precis min typ, jag vill att min pappa ska träffa honom!” Och dagen efter säger hon framför kamerorna: ”Okej, om inte du gör slut kan vi inte vara vänner längre.” Det är galet!

Heidi fortsätter:

– Och när Laurens hemmagjorda sexvideo började cirkulera på internet försökte jag stötta henne. I stället skyller hon videon på mig!

Vägrar posera tillsammans

Heidi berättade samma historia när hon gästade ”Tyra Banks show”. Då hade hon med sig sin pojkvän Spencer Pratt, som är om möjligt ännu bitskare mot Lauren.

– Jag skulle aldrig titta på hennes sexvideo. Bara tanken gör mig illamående. Men jag vet med hundra procents säkerhet att den existerar, säger han.

Lauren själv ger tillbaka genom att skälla ut Heidi framför kamerorna och i pressen.

– Seriöst. Mitt liv filmas fem dagar i veckan. Jag behöver inte mer dokumentation, fattar ni? Heidi är falsk, säger hon till tidningen US magazine.

Tidningen rapporterar också att tjejerna vägrar att ställa upp på bilder tillsammans, eller komma på samma vip-fester.

Undantaget är omslaget för Rolling Stone, där de frontar maj-numret till-sammans med vännerna Audriana Patridge och Whitney Port.

När Heidi och Lauren nu är aktuella med varsin klädlinje, ”Heidiwood”, respektive ”The Lauren Conrad collection”, tycks rivaliteten ha ökat ytterligare.

– Hon försöker sig på ”high fashion”, men hennes linje är överskattad, kommenterar Heidi till US magazine.

Svartsjukebråk är vanliga

Bråkande kändisar är knappast ett nytt fenomen i Hollywood. Inte sällan har stormarna orsakats av – svartsjuka.

Innan artisten Justin Timberlake bestämde sig för ”Next”-stjärnan Jessica Biel, hade han en het fling med Cameron Diaz. Så fort rivalen kom in i bilden vände Cameron taggarna utåt, och det viskades om hur de båda försökte undvika varandra på röda mattan. Kulmen nåddes på en Golden globe-fest i Los Angeles, bara fem dagar efter att Justin och Cameron gjort slut.

– När Cameron såg Justin med Jessica kunde hon inte hålla masken. Hon gick fram till dem och började skrika på Jessica, säger en festdeltagare till US magazine.

En annan pop-pojke, Aaron Carter, orsakade en ännu hetare ordväxling mellan unga Hollywood- prinsessor; Lindsay Lohan och Hilary Duff.

Hilary försökte bland annat få Lindsay utslängd från premiärfesten för sin film ”Cheaper by the dozen” i Los Angeles. Enbart för att de dejtat samma kille.

– Hilary gick till de ansvariga vakterna och skrek: ”Jag är inte nöjd! Jag vill att Lindsay lämnar festen”, berättar ett vittne för tidningen Page six.

Lämnat kriget bakom sig

I dag har de två lämnat Aaron Carter- kriget bakom sig. Hilary dejtar Mike Comrie och Lindsay Lohan pussas med Samantha Ronson.

– Det som skedde hände när vi var unga. Hon är en trevlig tjej, säger Hilary till tidningen People.

Kommer fejden mellan ”The Hills”-stjärnorna att lösas på samma sätt?

Själva har de svårt att se en framtid som vänner.

– Jag kan inte se hur det skulle gå till, säger Lauren Conrad till People.