”Det är roligt att gå på kändisvimmel med honom”

Minna, 15, är styvdotter till Peder Lamm

Foto: Jerker Ivarsson
”Jag har alltid gillat mycket uppmärksamhet och det får man när man är med Peder”, säger Minna om styvpappan Peder Lamm.
RELATIONER
Foto: Jerker Ivarsson

”Min styvpappa Peder Lamm kom in i mitt liv när jag var sex år, jag minns att jag gillade honom direkt. Eftersom jag aldrig har levt ihop med min biologiska pappa var Peder verkligen ingen rival utan det gick väldigt lätt mellan oss.

Jag var nog ungefär åtta år gammal när jag insåg att han var känd, eftersom vi hade som vana att alltid titta på Peder på tv. Till slut förstod jag att han var kändis. Men det har aldrig varit jobbigt, jag har alltid gillat att få mycket uppmärksamhet och det får man när man är med Peder. Det är väldigt roligt att gå på kändisvimmel med honom och bli fotograferad med av alla fotografer. Mina kompisar har också tyckt att det är roligt och lite spännande att jag har en känd styvpappa.

Den enda gången jag blivit ledsen var när en en klasskompis till mig startade en ”anti-Peder Lamm” grupp på Facebook och skrev lite skit där. Självklart skojade han bara men jag blev riktigt förbannad och han fick sig en utskällning av mig, haha. Dagen efter var gruppen borta.

Min och Peders relation är fantastiskt, nu har vi levt ihop som en familj i sju år. Då och då följer jag med honom på premiärer och event, men annars ses vi inte så ofta bara vi.”

FAKTA

Minna Bond

Ålder: 15 år.

Bor: Stockholm.

Yrke: Pluggar.