”Var inte ett fattighjon, beställ en prenumeration”

Malin Wollin erbjuder en enkel lösning

RELATIONER
Foto: Stefan Jerrevång

Jag har precis insett att man kan prenumerera på dammsugarpåsar. Har ni hört något smartare? Jag menar att det är det smartaste sedan TV:n. Varje gång jag står utan dammsugarpåsar, och jag gör det alltid efter det att jag kastat den gamla i soporna, vill jag lägga mig ner i en hög på golvet och låta dammet yra över min kropp för att slutligen täcka den helt. Från och med nu kommer jag aldrig vara förutan mina påsar. Två gånger om året i förpackningar om fem kommer de till mig. Tanken är hisnande. Alltid påsar hemma.

Vidare kan man prenumerera på rakblad. Inte lika smart men praktiskt. Hur många gånger har man inte stått i duschen och skavt sig blodig i armhålorna för att rakbladet är från 1996? Nu kommer rakbladen direkt till mig uppradade i plast, fem gånger fyra och jag har ben som en Heidi Klum. Nåja.

Och; man kan prenumerera på kalsonger. Då slipper man åka hela vägen in till stan, vilket kan vara jobbigt när man är 44 och livet är över, frun är tråkig och man ändå har slutat byta till tvättade.

Fräscha kalsipper utan hål, sladdriga resårer och tyg så nött att man kan ana peniskonturerna är kanske inte en mänsklig rättighet men det är trevligt.

Hel och ren, säger alla mammor.

Var inte ett fattighjon, beställ en prenumeration.