– Jag tyckte om uppmärksamheten

Lisa Broberg ångrar inte sexet i ”Big Brother”

RELATIONER

Lisa Broberg, 29, hade sex framför ­kamerorna i ”Big Brother” 2002. Hon har ­accepterat att hon aldrig kan få det ogjort.

– Man får försöka hitta nya vägar att ­visa resten av sin person. För ingen är ju bara den som hade sex i tv.

Foto: privat
Makeup-artisten Lisa Broberg, 29, ångrar inte att hon hade sex i dokusåpan ”Big ­Brother” 2002.

Måste tjejer som haft sex i tv kämpa mer för att uppfattas som seriösa, än killar som gjort samma sak?

– Absolut. Tänk Linda Rosing, är det ens någon som minns vem hon hade sex med i ”Big Brother”? Som vid alla tillfällen då tjejer och killar behandlas olika ifråga om sexualitet är det störtlöjligt och föråldrat. Men jag är inte säker på att det är så längre. Svenska folket kanske har vant sig? 

Hur hanterar man bäst folks reaktioner efteråt, när allt visas i tv?

– Genom att inte ta allt på så stort allvar, utan se det för vad det är – underhållning. Du kan aldrig bli älskad av alla, det får man acceptera även om det är svårt när deras åsikter gäller en själv.

Upplevde du att du fick en stämpel på dig ­efter att du hade sex i ”Big Brother” och det kablades ut?

– Visst hamnade sex-grejen i fokus, men det visade sig aldrig på något otrevligt sätt. Att bli stämplad måste inte vara negativt. Det är en del av den jag är, varför skulle jag vilja bli fri från det?

Fanns det något positivt med att vara med i en dokusåpa?

– Både ja och nej. Jag fick uppmärksamhet som jag tyckte om och kände mig lite speciell för en tid. Men det medförde också en tomhet då man sakta glömdes bort och tvingades inse att man bara var samma gamla Lisa. Även om hon är härlig hon med.

Vad ska deltagarna i ”Kungarna av Tylösand” tänka på?

– Att det är väldigt lätt att glömma bort vilken fantasivärld man befinner sig i under inspelningen. Man tvingas förr eller senare stå till svars för sina handlingar.


Fotnot: Lisa Broberg bloggar på http://nyheter24.se/blogg/alabama

ARTIKELN HANDLAR OM