”Varför kända män är otrogna? För att de KAN”

Läs Malin Wollins krönika.

Foto: Stefan Jerrevång
RELATIONER

Varför är extremt kända män extremt otrogna? vill alla veta. De har alltid snygga fruar och kreativa roliga jobb och de har världens ögon på sig, ändå gör de det. Varför ligger engelska fotbollsspelare med strippor och semiprostituerade? (därför att alla engelska fotbollspelare är white trash, Wayne Rooneys mamma får Tabita att framstå som Mrs Ingalls).

Varför är David Letterman otrogen mot sin fru som är 63 år yngre? Borde inte han vara nöjd med att vara en gammal glestandad glasögonorm till farbror som dessutom har ett nattjobb och borde vara utmattad som har fått en ung vacker fru och en söt son som heter Homer?

Om man har en vacker fru som heter Halle Berry, Victoria Beckham eller Sandra Bullock, varför ska du då gå och ligga med någon annan? Så kan jag inte låta bli att tänka trots att man vet att otrohet inte handlar om utseende(fast lite grann gör det nog det ändå eftersom otrohet precis som förälskelse bygger på att man får syn på en snygging i ett rum).

Jag kan ingenting om relationer, jag kan bara gissa men visst handlar väl otrohet om tristess? Lite för mycket vardag, lite för lite sex och hoppsan vem trillade jag in i nu med könet rättvänt?

Men trots att jag har haft 1,2 pojkvänner i mitt liv och kan just ingenting om relationer och hur saker fungerar så sitter jag inne med svaret på varför kända män är otrogna;

Därför att de KAN.

ARTIKELN HANDLAR OM