Här är läsarnas värsta misstag

1 av 2 | Foto: Colourbox
RELATIONER

Kvällen innan Klas fru kom hem från sin jobbresa flirtade de hejvilt med varandra via sms.

Dessvärre gick ett av de skamligare förslagen i väg till en rörmokare som fanns inlagd i telefonboken…

Här är läsarnas mest pinsamma sms-historier.

Nattlig invit gick till fel kille

”Jag skrev ”Hornstull vid midnatt?” i ett sms en gång, men i stället för att skicka det till snygga killen skickade jag det till en vän som på den tiden var intresserad av mig. Han sa ja, förstås. Det var mycket olyckligt alltihop och jag fick ägna natten åt att trassla mig ur det.”

Ellen, 35

Brutalt sms gick till fel Kalle

”Det var en kille på jobbet som jag verkligen inte gillade. Han var störig, jobbig och skröt om allt.

Under en jobbfika berättade han att han sagt upp sig och skulle sluta, och jag kunde inte låta bli att sms:a direkt till min polare: ”Det finns en Gud, Kalle slutar! Hurra!”.

Problemet var bara att min polare också hette Kalle. Samtidigt som jag tryckte på send-knappen, insåg jag att jag sms:at till den Kalle som satt mitt emot mig i fikarummet. När hans mobil pep till, och jag såg hans min, hade jag kunnat dö av skam. Det fanns inget att tillägga.”

Robert, 27

Rörmokaren såg rött

”Min fru var bortrest i en vecka och sista kvällen flirtade vi lite med varandra via sms: ”Jag saknar dig” och ett och annat om vad vi skulle kunna hitta på nästa kväll.

Tyvärr skickade jag det till en rörmokare jag hade inlagd i telefonboken. Han ringde upp och undrade vad fan jag var ute efter egentligen...”

Klas, 45

Spydigt mess gick till dejten

”När jag skulle gå på dejt med en kille som jag känt i ett par månader var han som vanligt försenad. Jag stod utanför restaurangen och blev mer och mer irriterad. Till slut sms:ade jag min tjejkompis: ”Nu är han sen – igen! Tror f-n jag går nu”. Precis när det gick iväg insåg jag att jag skickat det till dejten i stället – som kom ångande uppför gatan med telefonen i näven och något förvånad min.

Nu är vi gifta och har barn. Och han har blivit lite bättre på att komma i tid.”

Emmy, 28

Fel sms ledde till förlovning

”Jag träffade en kille på en fest och vi pratade hela kvällen och natten. Några dagar senare frågade min kompis, som kände honom sedan tidigare, om jag ville ha hans mobilnummer. Jag skrev ett ganska hett sms och fick snabbt svar – från en tjej jag inte hade en aning om vem det var. Det hade blivit en siffra fel i numret, så jag gjorde ett nytt försök, nu till rätt person?…

Allt gick bra och i dag har vi varit tillsammans i nio år och är förlovade.”

Tove, 40

Hemligt tjejsnack nådde pojkvännen

”Ett sms som skulle till min bästa kompis hamnade i stället hos pojkvännen (numera ex) som jag var mycket besviken på.

I texten beklagade jag mig ganska mycket över hans j*kla sätt?… Det var ju sådär skoj att förklara att sms:et inte var till honom och samtidigt behöva outa tjejsnacket vi haft.”

Linda, 30

”Puss” blev ”piss”

”Jag skickade en födelsedagshälsning till min kusin på hennes födelsedag.

Just innan sms:et gick iväg ändrade telefonen 'puss' till 'piss'.”

Eva, 23

… och en liten Facebook–fadäs

”Min kompis fick en ny kollega och nyfiken som hon är kollade hon upp honom på Facebook. Nätverket var trögt, så hon gav upp och gick på lunch.

Väl tillbaka på jobbet upptäckte hon – till sin förfäran – att hon inte bara sökt på sin kollegas namn utan också råkat skapat ett event i hans namn! ”Sara Falk created an event: Magnus Johansson”, stod det på skärmen. Hon fick sådan panik att hon drog ut sladden!”

Sara, 41