Partypinglan blir prinsessa

...men först måste franska Marie gå i kungaskola

Foto: ALL OVER PRESS
Uppställning Kronprinsessan Mary, lillprins Christian, kronprins Frederik, blivande prinsessan Marie Cavallier, prins Joachim och Nikolai poserar.
RELATIONER

Den 24 maj nästa år blir franska Marie Cavallier prinsessa av Danmark. Prinsess-skolan har

redan börjat, framför allt spenderar hon mycket tid med sin nya familj.

– De är så varma och välkomnande, säger hon.

Kyrkan Här ska bröllopet äga rum.

Franska Marie Cavallier har kallats ”vild” och ”party-tjej” av den danska pressen. Men nu, med datum, kyrka och biskop bokade, börjar kungaskolan på allvar.

Marie verkar finna sig bra i sin nya situation och har bytt sena festkvällar mot familjeutflykter. Nyligen åkte hela den unga generationen danska kungligheterut till Sackenborg slott i södra Danmark, för en avkopplande ”friluftsdag”.

Stortrivdes

Kronprins Frederik och kronprinsessan Mary hade med sig lillprins Christian, 2, som lekte med prins Joachims söner Nikolai, 8 och Felix, 5. Marie verkade stortrivas och bytte erfarenheter med Mary, som tidigare har varit i hennes kläder.

– Den danska kungafamiljen består av genuina, varma och välkomnande personer, sa den blivande prinsessan till Hello Magazine.

Den kungliga vigseln kommer att ske i Mögeltönder Kirke på Jylland, med biskop Erik Norman Svendson i spetsen. Prins Joachim har tidigare varit gift med grevinnan Alexandra.